Joris: ‘Ik verdenk mijn vriendin van vreemdgaan’

relatie

‘Ze had blauwe plekken die leken op zuigzoenen’

Joris* en Emma zijn al twee jaar samen. Volgens Joris waren de afgelopen twee jaar met Emma geweldig en is hij ‘heel blij’ om een relatie te hebben met haar. Toch sloegen onlangs de twijfels toe. Joris verdenkt Emma van vreemdgaan en deelt zijn verhaal met Reddit-gebruikers.

Op bezoek bij een vriendin

“Mijn vriendin ging kortgeleden voor vier dagen bij een vriendin op bezoek. Ze kennen elkaar al jaren en ze zijn altijd groot onderdeel geweest van elkaars leven”, begint Joris zijn verhaal. “Toen ze terugkwam van haar bezoek zou ik bij haar thuis blijven slapen, zodat we samen wat tijd konden doorbrengen nadat ze een paar dagen was weggeweest.”

Verkeerde opmerking

“We waren een film aan het kijken. Toen ik haar probeerde te knuffelen, wat ze normaal heel fijn vindt, duwde ze me van haar weg en zei ze dat ik moest stoppen.” Joris was verbaasd, en reageerde te snel waardoor hij een verkeerde opmerking maakte. “Ik zei als grapje ‘dus geen seks voor mij?’, hierop beet ze me iets beledigds toe.”

Joris vertelt hierover dat hij dit misschien niet had moeten zeggen, maar het als grap bedoelde. “Later bood ze haar excuses aan en zei ze dat ze gewoon moe was. Hierop bood ik mijn excuses aan over de opmerking die ik niet had moeten maken”, vertelt Joris. Hij denkt dat hiermee alles weer goed is tussen de twee, maar helaas is dat niet zo.

Zuigzoenen

“Toen we naar bed gingen, ging ze de badkamer in om zich om te kleden. Ik vond dit een beetje gek, aangezien ik haar wel vaker zonder kleding heb gezien. Ik weet hoe ze eruit ziet, dus het was helemaal niet nodig dat ze zich ergens anders ging omkleden. Ze sliep ook ver weg van me, iets wat ze normaal ook niet doet”, aldus Joris. “Ik negeerde het en dacht dat ze gewoon een vervelende dag had. Maar toen het ochtend was, ging ze zich wéér omkleden in de badkamer. Toen ze dat deed, zag ik per ongeluk dat ze blauwe plekken op haar borst en benen had.” Volgens Joris waren het niet zomaar blauwe plekken, maar leken ze erg op zuigzoenen.

Toen Joris aan Emma vroeg hoe ze aan de blauwe plekken kwam, werd ze geïrriteerd. “Ze zei geïrriteerd dat ik moest stoppen met naar haar te kijken. Ze vertelde dat ze was gestruikeld over het vloerkleed van die vriendin, en dat daardoor de blauwe plekken waarschijnlijk kwamen”, vertelt Joris.

Twijfels

Joris geeft aan dat hij het een vreemd antwoord vindt en niet weet wat hij hierover moet denken. “Ik begin te denken dat ze misschien is vreemdgegaan”, vertelt Joris. “Ik wil niet te snel conclusies trekken en doordrammen over wat ik heb gezien, het kan onze relatie kapot maken als blijkt dat er inderdaad niets aan de hand was.” Joris vraagt de Reddit-gebruikers om hulp. Wat zou jij Joris adviseren in deze situatie?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit doet de man zijn verhaal onder de naam throwra_2245

Lees ook: Natascha: ‘Ik vernoemde mijn zoons naar mijn vader, maar niet naar mijn schoonvader’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Adobe Stock