Man vraagt zich af: ‘Kan ik mijn vriendin vragen weer make-up te dragen?’

vriendin make-up

Ook stelde hij zijn vriendin voor om plastische chirurgie te ondergaan

Paul* (24) is al jaren samen met zijn vriendin Maya (26) en het stel heeft zelfs een 1-jarig zoontje samen. Hij is nog steeds stapelverliefd op haar. “Ze is de mooiste vrouw ter wereld. Ze is van top tot teen perfect.” Toch zit hij ermee dat ze sinds vorig jaar haar make-up niet meer doet. 

De perfecte vrouw

Maya werkte als model en was hierin enorm succesvol. “Maya is de perfecte vrouw,” zegt Paul. “Ik hou van hoe ze zich kleedt, hoe ze haar haar doet, ze ruikt geweldig en haar zelfvertrouwen is enorm aantrekkelijk. Ook is ze heel slim, veel slimmer dan ik ben.”

Groot verdriet

Helaas kreeg Maya vorig jaar een enorme schok toen haar ouders verongelukten. Hoewel Maya het contact met haar ouders had verbroken omdat zij haar modellencarrière niet goedkeurden, had ze het erg moeilijk met het verlies. “Normaal gesproken doet Maya haar make-up en kleedt ze zich mooi aan wanneer ze zich verdrietig voelt. Maar sinds de coronacrisis heeft ze natuurlijk niks om naartoe te gaan, en dus doet ze haar make-up helemaal niet meer. Ze draagt nog steeds leuke kleren thuis en doet haar haar, maar ik vind het jammer dat ze geen make-up meer draagt,” zo vertelt Paul.

Amper eten

Daarna vertelt Paul dat Maya al tijden nauwelijks eet. “Toen ik doorhad dat Maya nauwelijks at van de lunch die ik voor naar haar werk klaarmaakte, begon ik ’s avonds wat zwaardere gerechten te koken, zoals pasta en enchilada’s. Ik kan er niet voor zorgen dat ze op haar werk eet, maar zo eet ze ’s avonds in ieder geval wel genoeg.”

Plastische chirurgie

Op een avond was het stel aan het eten, toen Maya begon over plastische chirurgie. “Ze wilde graag af van haar wallen. Ik zei tegen haar dat ze altijd weer make-up op kon doen, om haar wallen te camoufleren,” vertelt Paul. Daarnaast deed hij nog een voorstel. “Ik stelde voor dat, als ze toch plastische chirurgie overwoog, ze misschien kon gaan voor een mommy makeover. Dat zou haar ook direct een beter gevoel geven over haar lichaam. Dat los je natuurlijk niet zo snel met make-up op.”

Ruzie

Dit kon Maya zeker niet waarderen. “Maya werd heel stil en zei dat ze naar bed ging. Toen ik naar haar toe wilde, had ze de deur op slot gedaan. Ze zei dat ik haar even met rust moest laten, dus ik heb maar in de logeerkamer geslapen. Zelfs de ochtend erna wilde ze nog niet met mij praten.” Nu vraagt de man op het forum Reddit zich af of hij nou de bad guy is hier? Wat vind jij?

*Paul en Maya zijn niet de echte namen van het stel. Op het forum deelt de man zijn verhaal onder de naam throwawayaita9500.

Lees ook: ‘Ik wil onze verloving op pauze zetten nu ik de financiële situatie van mijn partner heb ontdekt’

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash