Vakantieplannen? Dit zijn de meest romantische plekken op aarde

Plekken

Deze plekken verdienen een bezoekje!

De zomer is er bijna! Tijd om eens een heerlijke welverdiende vakantie te plannen. Heb je al een idee of zit je nog te twijfelen? Dingen Voor Vrouwen helpt je een handje. Je kunt dit jaar samen met je lover naar een van deze romantische plekken en je zult er absoluut geen spijt van krijgen!

Deze plekken zijn prachtig!

Plekken

Santorini, Griekenland

Deze plek is bij uitstek geschikt voor prachtige wandelingen, langs de mooiste stranden. En zeg nou zelf: wie kan er nou ‘nee’ zeggen tegen die prachtige witte huisjes met blauwe koepels? Het is een plaatje! Zie jij jezelf hier al hand in hand met je partner lopen?

Plekken

Malediven

Er zijn van die plekken waar we eigenlijk geen uitleg meer bij hoeven te zetten. Je wordt wakker, kijkt uit je raam en ziet die prachtige stranden en het helder blauwe water. Wat ga jij doen vandaag? Zonnen, snorkelen of misschien wel even stoer op een jetski over het water racen? Hier kan het allemaal!

Plekken

Florence, Italië

Zijn jij en je partner echte cultuursnuivers? Florence is dan echt een aanrader. Je kunt heerlijk door de leukste straatjes slenteren en dan ook nog de prachtige bouwwerken en kunst bewonderen. Romantiek ten top!

Plekken

Procida, Italië

We zijn nog niet klaar in Italië. Procida is een lust voor het oog en hier kun je echt genieten. Het is misschien wel de meest kleurrijke stad op aarde. De huisjes hebben ieder een eigen kleur en je zult je ogen uitkijken. Doe dit hand in hand met je partner en je liefdesvakantie is compleet!

Lees ook: Geld besparen op je vakantie? Dít is de beste tijd om te boeken

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Marie Claire | Beeld: pxhere