Ultieme relatietest: stel gaat vier maanden geboeid door het leven

geboeid

Heeft het hun relatie gered of juist niet?

Wat doe je als je al jaren een knipperlichtrelatie hebt? Alexander Kudlay (33) en Viktoria Pustovitova (29) besloten de ultieme relatietest aan te gaan. Het stel maakte hun armen aan elkaar vast en ging vier maanden lang geboeid door het leven. Een boeiend experiment, maar heeft het hun relatie ook gered? 

Knipperlichtrelatie

De Oekraïense Alexander en Viktoria hadden al jarenlang een knipperlichtrelatie. Dit waren ze zo zat, dat ze besloten een laatste ultieme test aan te gaan. Enne, die was best wel extreem. Vanaf Valentijnsdag ging het stel geboeid door het leven om te kijken of hun relatie nog te redden was. Dat ze dag en nacht met handboeien aan elkaar vastzaten kun je ontzettend romantisch vinden, of een tikkeltje gestoord. Voor het koppel zelf was dat het eerste.

Geen privacy

Alsof het avontuur nog niet extreem genoeg was, deelde het stel ook nog eens alles op social media. Hier konden volgers zien dat ze écht alles samen deden. Want privacy bestond de afgelopen maanden niet voor Alexander en Viktoria. Zo kunnen we zien dat ze onder andere samen boodschappen doen, koken, opruimen, werken en ja, ook naar het toilet gaan. We kunnen in ieder geval stellen dat ze er vol voor zijn gegaan.

Heeft het geholpen?

Allemaal leuk en aardig dat experiment, maar we willen natuurlijk weten of het ook daadwerkelijk heeft geholpen voor hun relatie. En helaas moeten we met teleurstellend nieuws komen. Want na vier maanden aan elkaar vast te hebben gezeten, was het genoeg geweest voor het stel en zijn ze definitief uit elkaar gegaan.

Meer aandacht

Nadat ze een aantal maanden dag en nacht op elkaars lip hebben gezeten, weten de twee dan ook precies waarom het niet klikt. “Hij zei nooit: ik mis je, terwijl ik dat juist wel zou willen horen”, zegt Viktoria tegen persbureau Reuters. Zij had meer aandacht van Alexander willen krijgen. Zijn reactie: “We zijn geen gelijkgestemden, we zitten niet op dezelfde golflengte, we zijn gewoon totaal anders.” De (inmiddels) ex-geliefden raden het andere stellen niet aan om eenzelfde experiment te doen. “Hoera! Ik wil mijn eigen onafhankelijke leven leiden en groeien als een onafhankelijk persoon. Ik ben eindelijk vrij”, aldus Viktoria nadat de handboeien afgingen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Al Jazeera English (@aljazeeraenglish)

Lees ook: Alle relaties vallen in één van deze drie categorieën

Bron: Libelle | Beel: Pexels