Deze sterrenbeelden zijn de grootste verleiders aller tijden

sterrenbeelden verleiders

Deze sterrenbeelden zijn niet te weerstaan!

Niet iedereen is even bedreven in het spel van de liefde. Het ene sterrenbeeld is wat beter in de kunst van het verleiden dan de andere. Uiteraard spelen veel factoren een rol bij het verleiden, maar een beetje hulp van je sterrenbeeld is altijd fijn, toch?

Met de perfecte openingszin kom je een heel eind.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Boogschutters zijn van de tegenstellingen. Ze zijn geboren verleiders, maar houden ook heel erg van hun vrijheid. Dat maakt ze extra interessant. Als een Boogschutter eenmaal iets of iemand wil dan staat niets ze in de weg en halen ze alles uit de kast om diegene te veroveren. Bereid je voor op gekke verrassingen en spontane acties!

Ram (21 maart – 19 april)

Rammen zijn brutaal, maar tactvol. Als zij eenmaal iemand willen dan gaan ze ervoor. Hun verlangen naar passie is sterk aanwezig en hun vasthoudendheid wordt heel vaak beloond. Als een Ram achter je aanzit, moet je veel moeite doen om hem of haar te weerstaan.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen staan bekend om hun doorzettingsvermogen en enthousiasme. Daarbij pronken Leeuwen graag met hun partner, dus het duurt altijd even voor ze een geschikte partner hebben gevonden. Als dat ze uiteindelijk gelukt is, dan is de Leeuw niet meer te stoppen. Ze zullen zich voor de volle honderd procent geven.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen kennen de mens door en door en zijn sterren in het lezen van lichaamstaal. Juist doordat ze weten hoe anderen zich voelen kunnen ze daarop inspelen. Hun zelfvertrouwen is iets wat mensen vaak heel sexy vinden.

Lees ook: Woehoe: déze drie sterrenbeelden krijgen een superromantische lente

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: pxhere