Met deze 5 tips krijg jij prachtige lange wimpers

3. Reinigen

Om lange wimpers te krijgen, moet je ze goed verzorgen. Dit houdt in dat je ze goed moet reinigen nadat je make-up op hebt gehad. Net als bij het masseren van je oogleden is het hier belangrijk dat je het voorzichtig doet. Gebruik kokosolie, olijfolie of een reiniger op oliebasis. Wrijf de olie warm in je handen en masseer het zachtjes in op je gezicht. Haal de olie of reiniger er dan af met een nat lauwwarm washandje. Veeg er voorzichtig mee over je gezicht en tada! Weg is je make-up.

4. Olie

Zoals je al gelezen hebt is olie goed voor het reinigen van je huid. Maar je kunt ook een stapje verder gaan. Olie is namelijk ook fantastisch voor je wimpers. Neem een schoon mascaraborsteltje en doe hier een drupje amandelolie of castorolie op. Breng de olie aan op dezelfde manier als je je mascara aanbrengt en begin bij de aanzet van je wimpers. Als je dit elke dag doet, zul je na een tijdje zien dat je wimpers er een stuk langer, voller en mooier uitzien!

5. Serum

Werkten de eerste vier tips voor jou? Zo niet, dan kun je altijd een serum gebruiken. Serums zijn zeer prijzig, maar werken wel erg goed. Gebruik twaalf weken lang dagelijks een wimperserum voor sterkere en vollere wimpers. Het is even doorzetten maar het resultaat mag er zijn!

Pagina 2/2

Lees ook: Met dit bijzondere trucje lijken je wenkbrauwen een stuk voller

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Pexels