Ben je geboren in augustus? Dit zegt het over je persoonlijkheid

augustus persoonlijkheid

Het zegt meer over je persoonlijkheid dan je zou denken

Heb jij in augustus al een extra kaarsje mogen uitblazen of mag je dat binnenkort nog doen? Dan hopen we dat je een mooie verjaardag hebt (gehad). De maand waarin je geboren bent is niet zomaar een maand, wist je dat het ook veel kan vertellen over je persoonlijkheid?

Deze eigenschappen hebben mensen die in augustus zijn geboren.

Persoonlijkheid

Mensen die in augustus jarig zijn hebben vaak een zelfverzekerd, sterk en georganiseerd karakter. Je bent vastberaden en als je aan een nieuw doel begint bijt je je hier vaak helemaal in vast. Als kind was je vroeger altijd al heel erg slim, eigenwijs en soms voor je ouders ook best lastig. Gelukkig is dit door je jaren heen helemaal goed gekomen en weet je nu precies wat je wilt bereiken in het leven.

Baan

Jij hebt er geen problemen mee om de leiding te nemen. Daarom past een baan in het onderwijs als lerares of een managementfunctie het beste bij jou. Daarnaast vind je het ook niet vervelend om in de belangstelling te staan. Heel veel bekende acteurs zijn bijvoorbeeld geboren in augustus. Dus een baan in de creatieve sector is ook zeker voor jou weggelegd.

Minder kans op depressie

Uit onderzoek blijkt dat mensen die in de maand augustus zijn geboren minder kans hebben om depressief te worden. Dit heeft te maken met de zomerperiode waarin je bent geboren. Je krijgt als baby meer vitamine D binnen en dit maakt je een positief en vrolijk kind.

Sociale kring

Het gaat vaak onbewust, maar meestal neem jij automatisch een leidinggevende positie in op het werk of in je vriendenkring. Jij bepaalt het liefst wat je zelf wil doen. Grote kans dat je meerdere mensen, zowel in je vriendenkring als op relatiegebied, in je leven hebt die ook in de maand augustus geboren zijn. Er zijn opvallend veel mensen met het sterrenbeeld maagd en leeuw die een relatie hebben met elkaar omdat ze elkaar goed kunnen aanvullen.

Lees ook: 8 dingen die de kapper wil dat je weet voordat je de salon binnenkomt

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pxhere