Vrouw wil verlof om voor doodziek kind te zorgen en dit is hoe haar baas reageert

baas verlof

Haar baas reageerde niet zoals verwacht

Soms reageren mensen niet zoals je aanvankelijk zou verwachten. Crystal heeft dit zelf ervaren toen hij zoon (18) opgenomen moest worden in het ziekenhuis en zij bij hem wilde blijven.

Zijn reactie zag ze niet aankomen.

48 uur

Jason -zoals haar zoon heet- werd met spoed opgenomen, omdat hij een vorm van bloedvergiftiging had. Dit was uiteindelijk zo ernstig dat de jongen in leven gehouden moest worden door machines. Crystal wilde logischerwijs bij haar zoon blijven. Ze stuurde 48 uur voor haar volgende dienst een berichtje naar haar baas: “Hoi Dawn, het is Crystal. Ik wilde je even laten weten dat mijn zoon in het ziekenhuis in leven wordt gehouden door machines. Tot hij aan de betere hand is, zal ik niet kunnen komen werken.” Haar baas kon hier absoluut geen begrip voor opbrengen.

Ontslag

Dawn antwoordde meteen dat dit ‘niet is hoe ze dingen aanpakken’, gevolgd door een aanname dat ze ontslag kan nemen. “Als je niet komt werken, betekent het dat je ontslag neemt. Er is geen reden dat je niet naar werk kunt komen en ik tolereer geen drama. Einde discussie”, verklaard Dawn haar beslissing. Crystal probeert haar nog een keer aan haar verstand te peuteren dat het niet gaat om een afspraak bij de tandarts, maar dat haar zoontje in leven wordt gehouden door machines en dat het echt serieus is. Ze vraagt haar ook of zij zelf naar werk was gegaan als haar kind op sterven lag, waarop Dawn antwoordt: “Ja ik moet nog altijd de rekeningen betalen en het zou me afleiden. We kunnen bij dit bedrijf niet zomaar komen en gaan. Jouw zoon is op de beste plek waar hij maar kan zijn. Ik heb een winkel te managen en daar ligt mijn focus”,


Pagina 1/2

Crystal laat het er niet bij zitten en zoekt contact met de mensen die boven Dawn staan in het bedrijf. Hoe dat haar verging lees je op de volgende pagina.