Chantal Bles is bevallen van haar zoontje en ook Nicolette van Dam heeft leuk babynieuws

Chantal Bles
Chantal Bles bevalt van baby Josh

Vrijdag 6 juli maakte Chantal Bles bekend dat zij en Robert Doornbos voor de tweede keer ouders zijn geworden op 4 juli. Josh Robert Doornbos (vernoemd naar zijn vader) kwam afgelopen woensdag ter wereld als broertje van de helaas ernstig zieke Jada. Ook Nicolette van Dam, een nicht van Chantal, heeft leuk babynieuws in de familie.

Een prachtige gebeurtenis in een zware tijd.

Josh

Niet lang nadat Chantal en Robert bekend maakten dat ze voor de tweede keer ouders werden, ontdekten ze iets wat hun wereld deed instorten: Jada was ernstig ziek. Het tweejarige meisje had een enorme tumor, waaraan ze nu behandeld wordt in het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie. Chantal geeft toe dat de geboorte van Josh bitterzoet is. Natuurlijk zijn Robert en zij door de dolle heen, maar ze baart zich ook ernstige zorgen.

Angst

Chantal is blij met de geboorte van haar zoon, maar is ook bang wat de familie nog te wachten staat. “Eerlijk gezegd was ik een beetje bang voor alles wat ons mannetje te wachten staat. Wat ons te wachten staat, en vooral wat onze Jada te wachten staat”, schrijft Chantal op Instagram. Jada heeft nog vele chemo’s en bestralingen te gaan, maar het gezin blijft positief en ziet een prachtige toekomst voor zich.

Nicolette

Ook Chantals nicht Nicolette van Dam is door de dolle heen met de familie-uitbreiding. Ook zij deelt trots foto’s van haar kersverse achterneefje. Daarnaast is er nog meer leuk babynieuws voor de familie van Nicolette, want haar schoonzus Mariëlle Smit is zwanger. Over een tijdje zal Nicolette dus opnieuw tante worden.

Een paar beelden van de pasgeboren Josh:

Nicolette en haar schoonzus:

Lees ook: Moeder onthult trucje om je kind te leren je niet te onderbreken

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: Videostill