Er even tussenuit? Op deze bestemmingen is het wél mooi weer

bestemmingen

Het is maar een paar uurtjes vliegen

Luchtige kleding aan, nippen aan cocktails met parapluutjes erin en een kleurtje op je gezicht krijgen? Daarvoor moet je op dit moment niet in Nederland zijn. Komende week ligt de gevoelstemperatuur rond de -18 graden. Wil je even ontsnappen aan het koude Nederlandse klimaat? Volgens Skyscanner kun je dan het beste naar deze plekken!

De bestemmingen zijn dichterbij dan je denkt.

Andalusië

Met een gemiddelde maximumtemperatuur van 20 graden in maart is het Zuid-Spaanse stadje Andalusië een ware topper onder de vakantiebestemmingen. Geen dikke winterjas, maar een luchtig spijkerjasje voldoet dan.

Turkije

Turkije is best een groot land en elk stukje Turkije kent haar charme, maar voor het goede weer moet je aan de zuidkust van Turkije zijn. In maart is het daar al snel rond de 18 graden. De ideale temperatuur om het mooie land te verkennen.

Marokko

De warmste plek uit dit rijtje is toch wel Marokko. De temperaturen in dit noordelijk gelegen Afrikaanse land kunnen oplopen tot 25 graden. Hartje zomer dus! Aan handbagage heb je genoeg, want die korte broeken nemen niet zoveel plek in beslag!

Malta

Genieten van architectuur, gezellige straatjes én goed weer? Dan ben je bij Malta aan het juiste adres. Hier liggen de temperaturen in maart rond de 18 graden. Veel beter dan die kou in Nederland!

Cyprus

Ook in Cyprus is het lekker zacht lenteweer. Met temperaturen van gemiddeld 19 graden kun je er prima genieten van strandwandelingen langs het mooie strand en de sfeervolle dropjes.

Lees ook: Goed om te weten: van déze vakantie worden we het gelukkigst

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Pexels