Anonieme bron klapt uit de school: dit zijn de peetouders van baby Archie

Meghan en Harry

De Sussexjes maakten de peetouders van Archie niet bekend tijdens zijn doop

Archie Harrison Mountbatten-Windsor kwam op 6 mei 2019 ter wereld. De zoon van Harry en Meghan Markle werd zo’n twee maanden later gedoopt. Britse royals maken meestal tijdens de doop van het kindje bekend wie de peetouders zijn. Harry en Meghan hielden echter voor zich wie de peetouders zijn van hun zoontje. 

Wie-o-wie?

Lange tijd bleef het gissen wie de peetouders zijn van baby Archie. Namen van goede vrienden van het stel vielen al snel. Zo zouden George en Amal Clooney, Serena Williams, Mark Dyer, Charlie van Straubenzee en Harry’s nichtje prinses Eugenie volgens geruchten de peetouders worden van de jonge Sussex-telg. Maar wie zijn daadwerkelijk de peetouders geworden van Archie?

De echte peetouders

Een bron klapte aan E! News uit de school wie zich de peetouders van Archie mogen noemen. Tiggy Pettifer is een van peetouders van Archie. Tiggy was vroeger de oppas van prins William en Harry. Later werd ze de persoonlijk assistent van prins Charles. Charlie van Staubenzee is ook een van de peetouders van Archie. Charlie en zijn broer Thomas zijn jeugdvrienden van Harry. Thomas is al de peetvader van prinses Charlotte. Ook kapitein Mark William Galloway Dyer mag zich een van de peetouders van Archie noemen. Mark was een mentor van Harry.

Belangrijk in jeugd

Waarom de voormalige royals voor deze personen kozen als peetouders? Ze speelden allemaal een belangrijke rol in de jeugd van Harry. Royals kiezen doorgaans vaak voor meerdere peetouders voor hun kroost. Zo heeft prins Louis 6 peetouders, prinses charlotte 5 en heeft prins George er maar liefst 7. De kans is dan ook groot dat baby Archie nog meer peetouders heeft dan alleen Tiggy, Charlie en Mark.

Lees ook: Monique Westenberg over relatiegeruchten: ‘Het wordt steeds gekker’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: E! News | Beeld: Videostil YouTube