Vind ik leuk: op deze manier kan je zien hoeveel ‘likes’ je dit jaar op Facebook hebt uitgedeeld

facebook

Hoeveel likes heb jij gegeven dit jaar?

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons leven, het is een belangrijke manier om contact te houden met vrienden en familie. Als iemand een leuke foto of status op Facebook heeft gezet dan geef like je het, of geef je er een reactie op. Wij vroegen ons af hoeveel we nu eigenlijk ‘liken’ in een jaar en wat we allemaal leuk hebben gevonden.

Er is een manier om erachter te komen wat je dit jaar allemaal een duimpje hebt gegeven!

Hoeveel likes
Je hoeft heus geen jaar terug te scrollen om te kunnen zien wat je allemaal hebt geliked dit jaar, er is een veel makkelijkere manier om hierachter te komen. Aan het einde van het jaar krijg je van Facebook altijd een filmpje te zien met je hoogtepunten van dat jaar en om er achter te komen hoeveel likes jij hebt uitgedeeld ga je naar die pagina. Je scrollt vervolgens langs het filmpje naar beneden. Onder de video kun je namelijk zien hoeveel likes je hebt uitgedeeld en welke andere reacties je hebt gegeven!  Ook kun je zien hoeveel nieuwe vrienden je dit jaar hebt gemaakt. Grappig om te weten!

Vriendschapsverzoeken
Wist je dat je ook kan zien wie jouw vriendschapsverzoek heeft genegeerd? Ga naar Facebook en klik rechts bovenin op het icoontje voor vriendschapsverzoeken. Klik in dit menu onderaan op ‘alles bekijken’. Bovenaan deze pagina zie je nu staan ‘verzonden verzoeken weergeven’. Op deze pagina kun je zien wie jouw verzoek (nog) niet heeft geaccepteerd. Nou ja, niet geschoten is altijd mis toch?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels