Deze sterrenbeelden zorgen voor drama tijdens de feestdagen

sterrenbeelden feestdagen

En deze sterrenbeelden zullen het sussen

De feestdagen staan volledig in het teken van familie, maar soms kan er dan ook het nodige drama ontstaan. Van het vergeten dat je een cadeau moest kopen tot het per ongeluk beledigen van je schoonmoeder. Met name deze sterrenbeelden zijn daar meestal verantwoordelijk voor! 

1. Ram

Een Ram is erg impulsief en floept er soms dingen uit zonder erbij na te denken. Van gênante herinneringen tot onopgeloste ruzies: een Ram kan er zomaar over praten. Maar laten we eerlijk zijn, dit sterrenbeeld is vaak wel de gangmaker van het feestje.

2. Waterman

Hoewel een Waterman zich liever op de achtergrond houdt, is-ie niet bang om zijn mening te uiten over iets wat hem of haar aan het hart gaat. En dan is dat geen loze mening, maar onderbouwt de Waterman zijn uitspraak met feiten en cijfers. In principe kan dat voor een leuke discussie zorgen, tot het uitmondt in een ruzie.

3. Maagd

Als je kerst gaat vieren, is het vaak bij een Maagd thuis. Dit zijn de echte planners en die willen alles goed geregeld hebben tijdens de feestdagen. Maar uit je kritiek over hoe de tafel is gedekt of over de decoratie in de kerstboom? Dan kunnen daar heftige discussies uit ontstaan.

4. Leeuw

Ben jij een Leeuw? Mensen met dit teken zijn over het algemeen gul en zorgen voor vermaak. Aan de andere kant ben je ook gevoelig voor complimenten en ontvang je die graag. En als niemand iets zegt over jouw perfect gedekte tafel of nagerecht? Dan ga je dit ook zeker uitspreken, positief of negatief.

Andere kant van de medaille

Naast de herrieschoppers of conflictzoekers, zijn er ook sterrenbeelden die ervoor zorgen dat de rust en gezelligheid weer terugkomt. Dat zijn Tweelingen en Vissen!

1. Tweelingen

Ontstaat er een heftige discussie tijdens het kerstdiner? Dan zorg jij ervoor dat de gespannen sfeer snel terugkeert. Tweelingen kunnen het immers met bijna iedereen goed vinden. Ze gaan op zoek naar een gemeenschappelijke basis en brengen mensen als magie weer bij elkaar.

2. Vissen

Is de sfeer om te snijden? Dan heb je de Vissen nodig. Deze intuïtieve empaten doen er alles aan om de barrières tussen mensen te breken. Vissen zorgen ervoor iedereen met een goed geval weer naar huis gaat.

Lees ook: De vrouw vertrouwt haar ex-man niet meer

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: Pexels