‘Mijn vriend filmde ons stiekem toen wij intiem waren in de slaapkamer’

Anna overweegt nu om de relatie te beëindigen

Wat stellen in de slaapkamer wel en niet willen doen, is volledig aan hen. Anna* dacht dat zij en Rick op een lijn lagen wat hun seksleven betreft. Tot ze hem op heterdaad betrapte: hij filmde haar met zijn telefoon terwijl ze intiem waren. Op Reddit doet Anna haar verhaal.

Goede relatie

Anna en Rick hebben ongeveer een jaar een relatie en Anna is gek op haar vriend. “Onze relatie is fantastisch. Hij zorgt altijd goed voor me en hij doet altijd zijn best voor me”, omschrijft ze de relatie op Reddit. Hij is altijd superaardig voor mijn vrienden en neemt het voor me op als het nodig is.” Om die reden is Anna ook behoorlijk geschrokken van wat er laatst gebeurde toen ze intiem waren.

Geschrokken

“Mijn vriend en ik hadden gisteren seks en ik merkte opeens dat hij zijn telefoon achter mijn hoofd hield.” De alarmbellen gingen meteen af en Anna confronteerde Rick ermee. Wat was hij aan het doen? “Hij wuifde het weg en zei dat het niets was. Ik vroeg hem of hij mij zijn foto’s en video’s wilde laten zien en daar zag ik opeens een video van mezelf. Ik was zo in shock! Hij had nog nooit zoiets gedaan.”

Vertrouwen diep geschaad

Anna vroeg aan Rick waarom hij dat in hemelsnaam had gedaan. Volgens hem was het omdat hij niet op het internet naar bepaalde filmpjes wilde kijken, en dat hij liever naar haar kijkt als hij zichzelf een keer wil bevredigen. Anna was absoluut niet blij met de video en ze zorgde ervoor dat haar vriend het verwijderde. Rick liet Anna daarna nog door zijn telefoon scrollen, om er zeker van te zijn dat het de enige video was. “Ik geloof wel dat hij dit nog niet eerder heeft gedaan, maar mijn vertrouwen in hem is ook volledig verdwenen.”

In dubio

Anna hield een nare smaak aan de video over en nam haar vrienden in vertrouwen over het incident. Zij wondden er geen doekjes om. “Volgens hen is het een enorme red flag en ze vinden dat ik de relatie moet beëindigen. Maar ik vertrouw hem nog dusdanig dat ik denk dat het een eenmalige fout is. Ik hou zoveel van hem en hij deed gewoon een keer iets stoms.” Toch is Anna niet helemaal zeker van haar relatie. “Ik weet niet of ik het moet uitmaken of niet.”

Anna is niet de echte naam van de vrouw. Op Reddit deelt ze haar verhaal onder de gebruikersnaam u/procrastinatinguntil. 

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Porapak Apichodilok (pexels)