Dit is het nieuwe IKEA-product van 10 euro dat iedere keuken nodig heeft!

ikea kast

Het is ook nog eens veel beter voor het milieu

De IKEA komt vaak met producten die iedereen meteen wil hebben: het is niet voor niets dat er in iedere studentenkamer een LACK-tafeltje staat en dat menig huis voor 1/3 volstaat met IKEA-producten. Niet zo gek ook: de Zweedse meubelgigant maakt goedkope meubelen van goede kwaliteit. 

En dit nieuwe product, dat mag je echt niet missen!

Deksels

De IKEA komt namelijk met een geniaal product waarvan je je afvraagt waarom je het zelf niet hebt verzonnen: multifunctionele deksels in verschillende maten die gebruikt kunnen worden in plaats van dat ellendige vershoudfolie. Het setje met drie verschillende maten deksels is gemaakt van rubber en is geschikt voor vriezer, magnetron en de oven. En het beste is misschien nog wel dat je de deksels op verschillende bakjes en pannen kunt gebruiken.

Multifunctioneel

De deksels zijn namelijk ontworpen om bijvoorbeeld te passen op doorsnee maten ovenschalen, potten, pannen, kommen en borden. Zo hoef je niet altijd je eten over te hevelen naar een bakje om het vervolgens daarin te bewaren. In plaats daarvan druk je een deksel op de pan/kom/bord waar het eten op zit of in ligt en je zet het zo in de koelkast. Dit scheelt je niet alleen afwas, maar de deksels zorgen er ook nog eens voor dat je minder vershoud- of huishoudfolie nodig hebt, wat goed is voor het milieu.

deksels

Lees ook: Bizar: er is een nieuwe vorm van vreemdgaan en hier herken je het aan

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Real Simple | Beeld: Pexels