Kirsten Schilder doet boekje open over gezinsuitbreiding: ‘Ik heb alweer die kriebels’

Kirsten
Het stel zou een vierde kindje met open armen verwelkomen

Nick Schilder stapte in 2016 in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Kirsten Hofstee (nu Kirsten Schilder). Eerder bezegelden de twee hun liefde al met de komst van twee prachtige kinderen Nikki (6) en Julian (5). In maart verwelkomde de familie nog een gezinslid en werd Jackie geboren. Het begint echter weer te kriebelen, want Nick en zijn vrouw willen graag een vierde kindje. 

“Wat betreft de komst van een vierde, sluit ik het nieuwe jaar niets uit”, laat Kirsten aan De Telegraaf weten.

Grote droom
Kirsten vertelt aan de Telegraaf dat het altijd een droom van haar en haar man is geweest om een groot gezin te stichten. “Ons huis biedt genoeg ruimte, daar zal het niet aan liggen. Wie weet over een half jaartje.” Ook vult Kirsten aan dat het thuis ontzettend gezellig is met drie kinderen en dat daar best nog een kindje bij kan. “Als ik ze alle drie op de bank zie zitten, dan kan je mij niet gelukkiger maken.” Wel voegt de echtgenote van zanger Nick daaraan toe dat het nu nog te vroeg is om opnieuw zwanger te worden. “Maar ik sluit het niet uit. Ik heb in ieder geval al wel weer die kriebels.”

Kanttekening
Hoewel Kirsten deze uitspraken wel degelijk heeft gedaan, laat ze op Instagram weten dat ze niet had verwacht dat haar uitspraken de krant zouden halen. Volgens de vrouw van Nick had ze deze wens liever nog even voor zichzelf gehouden. “Kort geleden liep ik op een mooi event Edwin Bredius tegen het lijf. Hij stelde vragen met een bepaalde gedachte en ik beantwoordde deze zo eerlijk, en soms ook wel neutraal, mogelijk.” Kirsten geeft aan dat ze moeite had met het beantwoorden van de vraag ‘komt er nog een vierde?’ “Ik moet eerlijk zeggen dat ik het geven van antwoord hierop écht lastig vond. Misschien willen we dit (nog) helemaal niet delen, zijn we er nog niet over uit, willen we het helemaal niet meer of zijn we in gedachten al bezig met de inrichting van de nieuwe babykamer.” De brunette vindt vragen als ‘willen jullie kinderen’ en ‘komt er nog een broertje of zusje’ erg persoonlijk en vraagt haar volgers wat zij hierop zouden antwoorden.

Bijval
Op Instagram krijgt de brunette veel bijval. Zo reageert een volger: “Het gaat een ander helemaal niks aan, wel erg herkenbaar. Erg lastig wat je dan het beste kunt doen, zeker in jullie situatie.” Weer een ander reageert: “Belachelijk dat dit zonder overleg zomaar in de krant is geplaatst.”

Wat zou jij in haar situatie hebben gedaan?

En dan staat het in de krant… Pas geleden liep ik op een mooi event Edwin Bredius tegen het lijf. Natuurlijk stelde stelde hij vragen met een bepaalde gedachte en beantwoordde ik deze zo eerlijk, en sommige ook wel zo neutraal mogelijk. Ondanks dat ik de persoonlijke vraag vraag “en… komt er nog een vierde?” zelf ook wel aan voelde komen, moet ik eerlijk zeggen dat ik het geven van antwoord hierop, écht vrij lastig vond. Misschien willen we dit (nog) helemaal niet delen, zijn we er nog niet uit, willen we het helemaal niet meer of zijn we in gedachten al bezig met de inrichting van de nieuwe babykamer. Ik vind het allemaal vrij persoonlijk. Net als de vraag “zouden jullie geen kinderen willen” of “nou, wordt het niet eens tijd voor een broertje of zusje?” Op het moment dat iemand jou op de man,of in dit geval op de vrouw😜, af deze vraagt stelt, wat antwoord je dan?

Een bericht gedeeld door Kirsten Hofstee (@kirsten_schilder) op

It’s Christmas time! Merry Christmas!

Een bericht gedeeld door Kirsten Hofstee (@kirsten_schilder) op

Lees ook: Zoveel maanden duurt het gemiddeld om zwanger te worden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf, Nu, Instagram |Beeld: Hollandse Hoogte