Mishandelde hond is voor iedereen bang, behalve voor deze baby

hond
De beelden zijn zo schattig

De vorige baasjes van hond Nora mishandelden de viervoeter zo erg, dat de hond bang werd voor vrijwel ieder levend wezen. Ondanks dat Nora ontzettend mensenschuw was, zag Elizabeth meteen dat het dier een lief karakter had toen ze de hond zag in het asiel. De vrouw besloot het dier te adopteren en haar een veilig thuis te bieden.

Het dier heeft nu haar beste vriendje ontmoet.

Gezinshond 
“Wij kregen ons meisje Nora, een Engelse pointer, een paar jaar voordat we kinderen kregen”, vertelt Elizabeth aan Bored Panda. “Ondanks dat ze was mishandeld, zag ik meteen een lieve hond. Ik wist zeker dat ze een geweldige gezinshond zou zijn, wanneer de tijd rijp was. En ze stelde niet teleur.”

Hechte band 
Anno 2017 telt de familie veel meer leden. Elizabeth en haar man hebben drie kinderen, drie katten en drie honden. De hond kan het met ieder gezinslid goed vinden, maar heeft een wel heel speciale band met Elizabeths zoon Archie. Het vrolijke jongetje weet de hond te kalmeren met zijn vrolijke charmes en de twee zijn dan ook onafscheidelijk. “Nora is zo’n beetje bang voor alles, maar niet voor Archie. Ze is helemaal weg van hem. Als Archie in bad gaat, ligt Nora naast het bad. Als ik Archie borstvoeding geeft, wil Nora bij hem zijn.”

Gelukkig voor ons, maakt Elixabeth dolgraag foto’s van het duo en deelt deze op haar Instagramaccount. We hebben een paar van de zoetste kiekjes voor je op een rijtje gezet.

Lees ook: je hoeft je pyjama minder vaak te wassen dan je dacht

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Bored Panda | Beeld: Instagram Elizabeth Spencer