Op zoek naar een nieuwe serie op Netflix? Déze tools helpen je

Netflix

Voor wie is dit wel wat?

Je hebt de laatste aflevering van Homeland gezien en valt vervolgens in een zwart gat. Want welke serie kan tippen aan dat spannende seizoen dat je net hebt gezien? Je wilt een nieuwe serie vinden die net zo leuk is. Wanhopig raadpleeg je je vrienden, maar zij hebben toch een ietwat andere smaak dan jij. Gelukkig zijn er een paar handige tools waardoor je binnen no-time een nieuw pareltje hebt gevonden die je kunt bingewachen.

Wij nemen de proef meteen op de som.

JustWatch
Dankzij het algoritme van Netflix krijg je leuke suggesties voor films of series, maar soms wil je totaal iets anders kijken dan wat je normaal kijkt. De tool JustWatch kan je hierbij helpen. Deze streaming-zoekmachine zet alle nieuwe series en films voor je op een rijtje. Voor je het weet heb je iets leuks gevonden.

Fan TV
Aan de hand van je persoonlijke voorkeuren en je profiel, maakt Fan TV een gepersonaliseerd aanbod. Binnen no-time heb jij een serie-match. Wij zijn fan!

Flixable
Wil je een nieuwe serie gaan kijken? Dan moet deze wellicht voldoen aan een bepaalde criteria. Wil jij een serie kijken die na 2016 is gemaakt, moet-ie romantisch zijn een een beetje drama bevatten? Al deze dingen kun je invullen bij Flixable. Na het invullen verschijnen er direct een paar suggesties. Maar dat is nog niet het enige. Flixable stelt ook een lijst samen van de beste films en series van de dag, week of maand! Jij bent voorzien. 

Lees ook: Deze films en series verschijnen in februari op Netflix

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Jan Magazine | Beeld: Pexels