OMG: eindelijk! Déze bekende Amerikaanse webshop is nu ook beschikbaar in Nederland

credit card laptop

We kunnen niet wachten om via deze webshop te bestellen!

Ons geluk kan niet meer op, want een van de grootste en meest bekende webshops uit Amerika is nu ook in Nederland beschikbaar. De echte die-hard online shoppers hebben vast al regelmatig een item van deze site voorbij zien komen en helaas was het dan niet mogelijk om het hier in Nederland te bestellen. Maar daar is sinds gisteren verandering in gekomen!

Nederland is een gigantische online webshop rijker.

Amazon Prime
We hebben het hier over de mega webshop: Amazon Prime! Op het moment is dit een van de grootste online webshops in Amerika en kun je hier werkelijk van álles bestellen. Andere grote aanbieders in Nederland als Bol.com, Wehkamp, Zalando en Coolblue zullen wat minder blij zijn met de komst van Amazon Prime, want ze hebben er een grote concurrent bij gekregen. Nog een voordeel: de meeste producten heb je binnen één dag al thuis bezorgt!

Het nieuwe Netflixen
Niet alleen heeft deze webshop een gigantisch assortiment aan producten, ook introduceren ze er een nieuwe streamingsdienst bij: Prime Video. Daarmee zijn ze ook nog eens een grote concurrent voor Netflix geworden. Net als bij Netflix kun je je bij Prime Video abonneren, wat nu tijdelijk €3,99 per maand is, en krijg je toegang tot de nieuwste films en series.

Lees ook: Deze unicorn pantoffels moet je hebben – en niet eens omdat ze zo mooi zijn!

Deze tips bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AndC | Beeld: Unsplash