Zoon van Gordon Ramsay lijkt als twee druppels water op zijn vader

Hij is het evenbeeld van zijn vader

De Britse topkok Gordon Ramsey is gezegend met een geweldige carrière, maar hij haalt vooral veel trots en geluk uit zijn familie. De kok stapte in 1996 in het huwelijksbootje met Tana Ramsay. De twee bezegelden hun liefde met de komst van drie dochters en één zoon. Alle kinderen lijken op hun vader, maar vooral zoon Jack is het evenbeeld van zijn vader.

Wij moesten even kijken. 

Familieman
Hoewel Gordon Ramsay op televisie soms overkomt als een boze, chagrijnige kok, is hij achter de schermen het tegenovergestelde. De 51-jarige is een echte familieman. Gordon Ramsay en zijn vrouw kregen vier kinderen: Megan (19), tweeling Jack en Holly (18) en Matilda (16). De meiden zijn gezegend met de goede looks van hun moeder en zoon Jack heeft het charmante uiterlijk van zijn vader geërfd.

Kinderen
Hoewel Gordon het erg druk heeft met zijn werk, probeert hij zoveel mogelijk tijd vrij te maken voor zijn familie. Gelukkig kan Gordon Ramsey deze twee factoren af en toe met elkaar combineren. Zo maakte hij al eens een kookshow voor kinderen met zijn dochter Matilda (Matilda and the Ramsay Bunch), kookt hij op televisie weleens met zijn kroost en was Jack als mystery jurylid te zien in het programma Masterchef. Wellicht heeft Jack naast zijn uiterlijk ook de kookskills van zijn vader geërfd?

Bekijk hieronder de plaatjes van de familie. Wat een gelijkenis!

credit: @kylep92 #gordonramsay #jackramsay

Een bericht gedeeld door The Ramsay Bunch 💙 (@ramsaybunch) op

Great night with the best mate 🏆

Een bericht dat is gedeeld door @ jackramsay1999 op

The family👌

Een bericht dat is gedeeld door @ jackramsay1999 op

#gordonramsay #tanaramsay #meganramsay #hollyramsay #jackramsay #tillyramsay

Een bericht gedeeld door The Ramsay Bunch 💙 (@ramsaybunch) op

Lees ook: Zo ziet de knappe vriend van Eva Jinek eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Amomama | Beeld: Videostill