BzV-kijkers raken niet uitgepraat over boer Herman en Fleur

Herman en Fleur

Kijkers zijn helemaal weg van het stel, dat inmiddels al een aantal jaar samen is

Fans van het programma Boer zoekt Vrouw hebben inmiddels heel wat boeren voorbij zien komen. Sommigen memorabeler dan anderen. Een van die boeren die kijkers in hun hart sloten, waren Herman en zijn Fleur. Gisteren smolten BzV-fans weg bij de special, want het stel is nog altijd bij elkaar.

Videobellen met Herman

De kijker ging gisteren weer even goed zitten voor de Boer zoekt Vrouw-special. Dit keer vergezelde Fleur onze Yvon terwijl ze videobelden met boer Herman. Door de gesloten grenzen kon de in Frankrijk wonende boer er niet bij zijn.

Seizoen van 2017

In 2017 maakten we kennis met boer Herman die samen met zijn ouders in Frankrijk woonde en die – eerlijk is eerlijk – soms een tikkeltje ongemakkelijk overkwam. Van dat ongemak lijkt echter niets overgebleven sinds hij door het datingprogramma de liefde vond bij Fleur. En ook Fleur veranderde. Het valt kijkers van het programma op dat ze is veranderd in een zelfverzekerde vrouw.

Emigreren naar Frankrijk

Herman en Fleur vormen inmiddels al meer dan drie jaar een setje. Tot nu toe was het steeds heen en weer reizen, maar daar komt hopelijk snel verandering in. Fleur vertelt namelijk serieuze plannen te hebben om naar Frankrijk te emigreren. Helaas stak de coronacrisis een stokje voor dat plan. “Ik wil het risico gewoon niet nemen”, legt Fleur uit.

Gek op elkaar

De liefde tussen de twee bloeit als nooit tevoren. “Ik word nog steeds blij van Herman”, vertelt Fleur. Dat gevoel is volledig wederzijds. “Ik ben wel altijd blij als Fleur het pad oprijdt. We zijn niet meer in de eerste weken van de liefde, maar we zijn nog steeds heel blij met elkaar”, vertelt Herman.

Liefde overwint alles

Wanneer het kan, vertrekt Fleur naar Frankrijk om daar te wonen. Door haar deelname aan het programma wist ze vanaf het begin dat dat misschien een keer zou gebeuren. Het kan lastig worden. Fleur moet immers haar leven in Nederland achter zich laten, maar ze heeft er vertrouwen in. “Liefde overwint alles. We gaan er gewoon voor. Het zit goed tussen ons en we zien het allemaal wel.”

De kijkers van de BzV-special smelten helemaal weg bij het fragment. Op Twitter gaat men los over het prachtige stel. En geef ze eens ongelijk!

 

Lees ook: BzV-makers zoeken vrijgezelle mannen voor nieuwe datingshow

Bron: KRO NCRV | Beeld: KRO-NCRV