Trijntje Oosterhuis deelt het geheim voor haar prachtige, slanke figuur

Trijntje Oosterhuis oudste zoon

De zangeres is overladen met complimenten

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat de 45-jarige zangeres Trijntje Oosterhuis flink is afgevallen. In totaal is ze al 24 (!) kilo kwijt. Onlangs postte ze een prachtige foto op haar Instagram-account van haar slanke figuur. Het duurde niet lang, want de complimenten voor haar outfit én geweldige figuur stroomden binnen.

Trijntje is 24 kilo afgevallen dankzij de zogeheten Alizonne-methode.

Het geheim van Trijntje Oosterhuis

Dr. Claudia van der Lugt, oprichtster van de Alizonne-methode, heeft een kliniek opgestart voor preventieve en cosmetische geneeskunde. In Shownieuws vertelde Claudia vorige maand dat Trijntje in maart is gestart met het traject in haar kliniek. Claudia vertelt in het interview dat de zangeres sindsdien maar liefst 24 kilo is kwijtgeraakt. “Je valt acht tot tien kilo af in de eerste maand, de tweede maand is dat zes tot acht kilo, de derde maand vier kilo en dan zijn we nu al aan die vierentwintig kilo die ze kwijt is.” Om gewicht te verliezen volgt Trijntje een behandelplan dat bestaat uit bindweefselmassage, trillingen van het onderhuidse vetweefsel en een zeer streng dieet met voedingssupplementen. Deze behandelingen gebeuren allemaal onder medische en mentale begeleiding.

Kosten van de behandelingen

Het eerste waar wij aan denken is dat aan deze behandelmethode waarschijnlijk wel een behoorlijk prijskaartje hangt. Toch geeft Dr. van der Lugt aan dat deze behandeling niet alleen voor de rijke mensen is weggelegd. Het is afhankelijk van hoeveel gewicht je wilt verliezen. “We gaan uit van een vooronderzoek en een wekelijkse behandeling. Als je 20 kilo af wilt vallen kun je in zes weken klaar zijn, afhankelijk van waar je die vetten gestapeld hebt. In je buikholte rondom de organen? De welbekende gevaarlijke vetstapeling? Dat is snel aan te varen. Maar veelal gaat het om onderhuidse vetstapelingen, die niet op een dieet reageren en meer contourbehandelingen vragen. Dan duurt het iets langer. Een contourbehandeling kost ongeveer tussen de 140 en 165 euro,” zo vertelt ze aan Vrouw.nl.

Lekkernijen laten staan?

En de grote vraag luidt natuurlijk: wat als je je streefgewicht hebt gehaald? Moet je dan de rest van je leven de zoete lekkernijen laten staan? “We houden vervolgafspraken, een keer per maand of een keer per drie maanden. In principe kun je dan ook normaal eten. Elke dag de fitnesszaal in hoeft niet, maar we raden wel aan om drie keer per week minimaal drie kwartier flink te wandelen. Uiteindelijk mag je als je gestabiliseerd bent ook wel weer eens een taartje en een glaasje wijn,” aldus Van der Lugt.

We moeten toegeven dat Trijntje er fantastisch uit ziet op de foto! We wensen haar veel succes met het vervolgen van haar behandelingen.

Lees ook: De waarheid achter make-up doekjes: dit heb je nog nooit geweten

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bronnen: Margriet | Beeld: Videostill