Engelengeduld of zoetekauw: kan jouw kind deze snoepchallenge aan?

snoep challenge

De laatste quarantainechallenge levert hilarische beelden op

Iedere ouder die al wekenlang thuiszit met de kinderen is er waarschijnlijk al een tegengekomen: de online challenges die je samen met je kinderen kunt doen of kijken. De nieuwste Tempation challenge is misschien wel de schattigste die we tot nu toe hebben gezien, maar deze snoepchallenge stelt je kleuter behoorlijk op de proef…

Bordje vol verleiding

Wat houdt de Temptation challenge precies in? Het idee is simpel: je test of je kind een geduldig engeltje is en de verleiding van een bord vol lekkers kan weerstaan. Dit doe je door je kind een bordje met chocola, snoepjes, koekjes of andere lekkernijen voor te schotelen. Vertel je kleintje dat hij of zij hiervan mag snoepen, maar pas wanneer jij terugkomt van een bezoekje aan het toilet. Vervolgens verlaat je de kamer.

Geduld 

Vóór je het bord zoetigheid neerzet, heb je al een camera verstopt om het gedrag van je kind op te nemen terwijl jij er even niet bent. Als je na een minuutje weer de kamer binnenkomt, kun je zien of jouw spruit zich aan de afspraak met mama of papa heeft gehouden óf dat de verleiding om te snoepen toch onweerstaanbaar was.

Hilarische video’s

Of je kind deze test nu doorstaat of niet, het levert in ieder geval hilarische video’s op. Op Instagram en TikTok zien we de schattigste filmpjes voorbijkomen van kleine kinderen die zichzelf nog net weten te beheersen – of toch bezwijken voor de lekkernijen. De ongeduldig heen-en-weer wippende peuters en nukkige kleutergezichtjes laten zien dat het voor de meeste kinderen echt geen makkie is. De reactie als mama dan eindelijk terugkomt, is dan ook goud waard. In het filmpje dat Kylie Jenner van haar dochtertje maakte, zien we de kleine Stormi dolblij opspringen als ze mag gaan snoepen. Ook de dochter van influencer Kae Sutherland moest aan de snoepchallenge geloven.

View this post on Instagram

I Had to try this with Loua…🙈

A post shared by Kae Sutherland (@kaesutherland) on

Meer zien van deze snoepchallenge? Zoek op #temptationchallenge op Instagram.

Lees ook: In thuisquarantaine? Zo houd je het gezellig met je partner thuis

Bron: Libelle, Instagram Kylie Jenner, Instagram Kae Sutherland | Beeld: Unsplash