Zoontje Roxeanne Hazes lijkt als twee druppels water op zijn moeder

Roxeanne Hazes zoon

Zo moeder, zo zoon, blijkt uit babyfoto’s van de zangeres

Een schattige babyfoto die Roxeanne Hazes van zichzelf deelt op social media, is bijna identiek aan een recente foto van haar zoontje. De kleine Fender lijkt namelijk sprekend op zijn moeder, die grapt dat boos kijken ook erfelijk is.

Babyfoto’s

De zangeres plaatste twee foto’s naast elkaar op Instagram, een van zichzelf als baby en een van haar nu bijna tweejarige zoontje. Naast blonde haren delen de twee ook precies dezelfde vorm ogen, neus, mond en in dit geval, dezelfde ‘boze blik’. “Wanneer boos kijken omdat je geen tweede koekje mag een erfelijk dingetje is… #likemom #likeson” schrijft de 27-jarige moeder onder de foto. Toch is er ook een beetje ruimte voor papa’s genen: “Echt trots dat hij mijn oorlel heeft. Toch een van mijn sterkste punten en het eerste waar jij op viel”, reageert vader Erik grappend op de foto.

Zoontje Fender

Fender Andrew Arnold, het zoontje van Roxeanne en Erik Zwennes, is geboren op 10 juli 2018. Op Instagram deelt de zangeres regelmatig kiekjes en filmpjes van haar schattige zoontje en laat ze zien dat ze ontzettend geniet van haar gezin.

Lees ook: Naomi van As en zus Anouk lijken als twee druppels water op elkaar

Bron: RTL Nieuws, Instagram Roxeanne Hazes | Beeld: Hollandse Hoogte, Patrick Harderwijk