Dit is de beste leeftijd om moeder te worden volgens je sterrenbeeld

Kreeft, 22 juni – 22 juli

Begin twintig. De kreeft is verzorgend en zelfs moederlijk te noemen. De kans is groot dat jij altijd al ‘de moeder’ van je vriendinnengroep was. Jij bent dus al jong helemaal klaar voor een kind! Je bent lief en zorgzaam en zult dus ook een enorm goede moeder zijn.

Leeuw, 23 juli – 22 augustus

Begin dertig. Leeuwen zijn temperamentvol en ambitieus. Jij wil eerst graag carrière maken voordat je ook maar denkt aan kinderen. Als jouw carrière lekker loopt, zo na je dertigste, begin je te denken aan een gezinnetje. Leeuwen zijn goed in meerdere balletjes hooghouden, dus jij gaat gewoon je baan combineren met het moederschap en zit daarnaast waarschijnlijk nog in tig commissies en besturen van scholen en clubs. Tja, zo ben jij gewoon.

Maagd, 23 augustus – 22 september

Begin dertig. Jij, maagd, bent praktisch ingesteld. In je twintiger jaren denk jij maar aan één ding: werken en geld verdienen. Pas rond je dertigste zullen die eierstokken gaan rammelen en wil je, tot wellicht je eigen verbazing, toch graag een kindje. Misschien twijfel je zelfs ook als je al zwanger bent. Maar geloof ons, zodra jij je baby vast hebt zijn alle twijfels weg en vraag je je af waar je bang voor was.

Weegschaal, 23 september – 22 oktober

Eind twintig. Ook weegschalen willen eerst hun carrière en relatie stabiliseren voordat ze aan kinderen beginnen. Dat is nu eenmaal de weegschaal: alles moet perfect in balans zijn. Een kind kan die balans verstoren, dus wellicht twijfel je eerst nog even. Maak je geen zorgen weegschaal, jij bent een moeder die een baby goed met haar werk en sociale leven kan combineren.

Schorpioen, 23 oktober – 21 november

Eind twintig. Schorpioenen zijn dol op kinderen, maar hoeven ze niet te vroeg in hun leven. Daarom wachten ze eventjes, maar niet te lang! Je hebt geduld en bent ook goed met kinderen. Waarschijnlijk heb jij ook al vele geoefend met oppaskinderen en neefjes en nichtjes, want jij bent ook en enorm leuke tante.

Boogschutter, 22 november – 20 december

Midden twintig. Boogschutters zijn echte avonturiers. Jij spendeert je twintiger jaren het liefst met reizen en de hele wereld zien. Toch komt er een moment dat ook jij, boogschutter, gaat settelen en toe bent aan kinderen. Dit kan eerder zijn dan je denkt! Je zult even moeten wennen aan de verandering, maar je vindt je draai snel.

Pagina 2/2

Lees ook: Mensen met dit sterrenbeeld worden later het succesvolst

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Oudersvannu | Beeld: Unsplash