Dit is de beste leeftijd om moeder te worden volgens je sterrenbeeld

moeder
Klopt het bij jou?

Of je nu gelooft in astrologie of niet, we nemen altijd even een kijkje bij onze horoscoop in tijdschriften. Het is toch altijd grappig om te weten wat er voor jouw sterrenbeeld voorspeld is, toch? Oudersvannu heeft voorspeld wat de beste leeftijd is om moeder te worden, afhankelijk van je sterrenbeeld. Klopt het bij jou en beetje? 

Zwangerschap is op iedere leeftijd een geschenk, natuurlijk.

Steenbok, 21 december – 19 januari

Begin twintig. De steenbok is een echt familiemens, jij houdt van gezelligheid en hebt het liefst je familie dicht bij je. Daarom sta (of stond!) je te popelen om kinderen te krijgen en het liefst zo vroeg mogelijk. Om deze reden willen de meeste steenbokken met kinderen beginnen als ze begin twintig zijn. Daarnaast zijn steenbokken goed in multitasken, dus een kind met een baan combineren vinden ze geen probleem.

Waterman, 20 januari – 18 februari

Midden dertig. De waterman hoeft niet zo snel en kinderen kunnen ook wel even wachten. Sommige watermannen hebben nooit de behoefte aan kinderen, dat kan ook! Anderen blijven twijfelen en zijn er daarom pas op latere leeftijd aan toe. Veel watermannen hebben nogal een kort lontje en weinig geduld, als ze eenmaal wat ouder zijn, zijn ze rustiger en hebben ze meer geduld voor een kind.

Vissen, 19 februari – 20 maart

Eind twintig. Veel vissen dromen al van jongs af aan van een eigen gezinnetje. Maar, vissen zijn praktische vrouwen en willen dus eerst alles op orde hebben voordat ze aan kinderen beginnen. Een huis, partner en baan; vissen willen eerst alles op een rijtje hebben voordat kinderen om de hoek komen kijken.

Ram, 21 maart – 20 april

Begin twintig of eerder. Oh ram, jij kan of kon niet wachten om kinderen te krijgen. Je hebt je mondje paraat staan en trekt je van niemand iets aan. Hebben mensen een mening over jou als moeder? Laat het je niet horen, want jij bijt van je af. Trouwens, de ram is een harde werker en een uitstekende planner, dus als moeder doe jij het supergoed!

Stier, 21 april – 20 mei

Begin twintig. De stier houdt er niet van om in het middelpunt van de aandacht te staan. Je bent een kalm persoon en daarom ook een lieve en rustige moeder. Jij wil graag een gezinnetje, mits je de juiste partner hebt gevonden. Dit kan dus vrij vroeg, maar als de partner er niet is kan dit ook gerust nog even wachten. De stier wil stabiliteit bieden en bereidt zich op alles voor en leest alle opvoed-boeken die er zijn.

Tweelingen, 21 mei – 21 juni

Midden dertig. Tweelingen willen genieten van het leven. Ze willen dus ook eerst alles uit het leven halen voordat ze gaan settelen en aan kinderen beginnen. Jij wacht dus even, maar als het dan eenmaal zo ver is is de tweelingen niet te stoppen! Je hele zwangerschap wordt minutieus uitgedacht en zelfs voordat iemand ook maar weet dat jij zwanger bent heb jij alles voor de baby al uitgedacht. Maar tweelingen, houd er rekening mee dat kinderen onvoorspelbaar zijn ;).

Lees verder op de volgende pagina.

Pagina 1/2