Moeder deelt hoe ze haar eeneiige tweeling uit elkaar houdt

Maar ook los daarvan weet de moeder heel goed wie wie is

Een tweeling uit elkaar houden, ook als het om een eeneiige tweeling gaat, is vaak goed te doen als ze groter zijn. Wanneer het om baby’tjes gaat, is het echter ietsjes lastiger. Moeder Rosanna, die twee babyzoontjes heeft, onthult hoe ze de pasgeboren tweeling uit elkaar houdt.

Pasgeboren baby’s

Pas wanneer baby’s groter worden, ontwikkelen ze andere uiterlijke kenmerken en een eigen karakter. Het kan daarom best lastig zijn om een eeneiige tweeling uit elkaar te houden als ze nog klein zijn. Voedingsdeskundige Rosanna Davison beviel onlangs van een tweeling en geeft toe dat ze er af en toe een beetje moeite mee heeft om haar twee mannetjes uit elkaar te houden als ze moe is.

Verwarring

Op Instagram vertelt de moeder dat haar twee jongens erg op elkaar lijken, maar dat Oscar momenteel iets groter is dan zijn broertje Hugo. Als Rosanna ’s nachts bij de jongens kijkt of als ze zich erg moe voelt, is het voor haar ook weleens lastig om de twee uit elkaar te houden. “Ik bedacht daarom een manier om ze goed uit elkaar te houden, wat ik ook als tip meekreeg van andere moeders met tweelingen”, vertelt ze in haar Instagramstories.

Tip

“Hij gaat het vast niet leuk vinden als hij ouder is, maar ik heb een speciale kindernagellak gekocht en dit op de nagels van Hugo gedaan”, vertelt ze. Door de nagels van haar zoontje te lakken, weet ze altijd precies wie Hugo is en wie Oscar is, ook als ze zelf supermoe is en net is gewekt door een van haar jongens. Overigens wil Rosanna nog wel een ding benadrukken: “Mocht er enige verwarring zijn ontstaan, we kunnen ook los daarvan onze zoons uit elkaar houden.”

Lees ook: Dit zijn de leukste Spaanse babynamen voor jongens en meisjes 

Bron: Metro | Beeld: Unsplash, Fallon Michael