Vrouw verkocht uit geldnood kat van dochter (8): ‘Ze ziet me nu als een monster’

kat verkocht

Melissa verkocht de kat van haar dochter voor een hoog bedrag

Het zorgt in een gezin voor veel stress als iemand zijn of haar baan verliest. Melissa weet er alles van. Haar man verloor onlangs zijn baan en het gezin kampt met enorme geldzorgen. Om het hoofd boven water te houden, verkocht ze de kat van haar dochter. Dat nam het meisje haar niet in dank af.

Bengaalse kat verkocht

“Voor de achtste verjaardag van mijn dochter gaven mijn man een ik haar een Bengaalse kat”, begint Melissa* haar verhaal op het Amerikaanse forum Reddit.  Op dat moment werkte Melissa’s man fulltime en Melissa bleef thuis bij hun dochter. Het tij keerde echter. Melissa’s man verloor zijn baan en Melissa nam noodgedwongen een baan met een minimum uurloon aan. Sindsdien houden ze met moeite het hoofd boven water.

2000 dollar

“Ik heb al veel van mijn bezittingen verkocht om onze rekeningen te kunnen betalen”, schrijft Melissa. “Om het hoofd boven water te houden, hebben we de kat van onze dochter verkocht aan een vrouw voor 2000 dollar. Ik voel me er verschrikkelijk over, maar aan de andere kant moeten we er ook voor zorgen dat we een dak boven ons hoofd kunnen houden”, legt ze uit.

Huilen en schreeuwen

Het moment waarop Melissa aan haar dochter moest uitleggen wat ze had gedaan en waarom, was hartverscheurend voor Melissa. Haar actie werd haar niet bepaald in dank afgenomen. “Toen ik het aan mijn dochter had uitgelegd, schreeuwde en huilde ze. Het brak mijn hart. Ze ziet ons nu als monsters. Het voelt verschrikkelijk, maar we zitten nu eenmaal in een wanhopige situatie. Mijn dochter heeft nu een hekel aan ons en ik voel me er superschuldig over.”

Wat vind jij? Heeft Melissa verkeerd gehandeld, of zou jij in haar schoenen hetzelfde hebben gedaan om het hoofd boven water te houden?

*Melissa is niet de echte naam van de vrouw. Op het forum plaatste ze haar bericht onder de naam pandaeyedpeas.

Lees ook: Dochter (16) pest kankerpatiënt: vader straft haar door haar hoofd kaal te scheren

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash