Yes! Zwanger & co is binnenkort te zien op Netflix

Zwanger & co

Romcom fans opgelet!

Zijn heerlijke Nederlandse romcoms jouw ultieme favoriet? Dan is Netflix binnenkort hét walhalla van de romantische komedies. Er staan een heleboel verschillende Nederlandse klassiekers op de streamingsdienst, en dat aanbod wordt binnenkort nog verder aangevuld met de geweldige romcom Zwanger & co. Wij kunnen niet wachten!

Zwanger & co

Zwanger & co is een heerlijke romcom om deze winter te kijken, terwijl je onder een dekentje ligt met een warme kop thee. In de film komen alle vormen en uitdagingen van het ouderschap aan bod. Vier zwangerschappen, (bijna) moeders, vaders en (overgroot)opa’s: allemaal in één familie. Van twintigers die er onbezonnen aan beginnen, tot een moeder met het empty-nest syndroom die er alles aan wil doen om nog een keer te kunnen genieten van een baby. Het komt allemaal voorbij in deze heerlijke komedie.

Het verhaal

Als verloskundige weet Merel dat ze niet eindeloos kan wachten met haar kinderwens. Het enige dat nog ontbreekt is de perfecte man. Ondertussen wordt haar familie in rap tempo groter, terwijl iedereen op de proef wordt gesteld als aankomend ouder. Annet en Theo zijn veertigplussers die, met de nodige hulp, nog proberen een baby te krijgen. Ondertussen is dochter Eva plotseling ongepland zwanger. Piet stort zich in de tussentijd, ondanks zijn leeftijd, op zijn papadag en probeert met zijn tweede leg in te halen wat hij bij zijn eerste leg heeft gemist. En net als Merel besluit om voor het single moederschap te gaan, is daar de charmante ambulancebroeder Luuk…

Sterrencast

Regisseur Johan Nijenhuis heeft weer een sterrencast bij elkaar gevonden voor Zwanger & co. De cast bestaat onder meer uit Lieke van Lexmond, Waldemar Torenstra, Bo Maerten, Manuel Broekman, Beppie Melissen, Thom Hoffman, Matteo van der Grijn, Maaike Martens en Carolina Dijkhuizen. En niemand minder dan Davina Michella zingt de soundtrack. Wij kunnen niet wachten om deze film te bingen op Netflix! En lang wachten hoeft gelukkig ook niet meer, want Zwanger & co verschijnt op 29 december op de streamingsdienst.

Lees ook: Laat je kerstboom er weer voller uitzien met deze tips en tricks

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Zwanger & Co / Dutch FilmWorks