Bibi Breijman deelt bijzondere foto van dochter Teddy met 12 opa’s en oma’s

Bibi Breijman foto Teddy opa's oma's grootouders

Bibi vertelt dat Teddy maar liefst 12 grootouders heeft

De 28-jarige Bibi Breijman is maar wat trots op haar schattige dochter Teddy. Regelmatig deelt ze een liefdevol kiekje van haar dochter op Instagram. Wat veel mensen echter niet weten is dat Bibi en haar vriend Waylon uit grote families komen. Tel al deze familieleden bij elkaar op en dochter Teddy heeft maar liefst twaalf (!) opa’s en oma’s.

Dochter Teddy met haar grootouders

Op Instagram deelt de altijd goedlachse Bibi een wel heel bijzondere foto. Ze staat namelijk niet alleen met haar dochter Teddy en vriend Willem op de kiek. Op de foto staan ook de twaalf grootouders van de kleine Teddy. “Teddy heeft al haar opa’s en oma’s nog, bij elkaar opgeteld maar liefst 12! Wat een rijkdom”, schrijft de brunette bij de familiefoto. In een video die de YouTubester deelt vertelt ze meer over hoe het precies zit.

Familie Bibi Breijman

In de video laat Bibi weten al haar opa’s en oma’s nog te hebben. “En dat is best bijzonder. We hebben het even opgeteld. Mijn ouders zijn uit elkaar en hebben weer een nieuwe partner. Mijn eigen opa’s en oma’s leven ook nog allemaal en zijn ook uit elkaar en hebben een nieuwe partner. Eigenlijk zijn alleen de ouders van Willem nog bij elkaar. En zo kwamen we dus op twaalf opa’s en oma’s”, licht Bibi in de video toe. 

Lees ook: Victoria Koblenko onherkenbaar door nieuwe, blauwe coupe

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Bibi Breijman | Beeld: Videostill YouTube Bibi