Bikinifoto van Robin Martens zorgt voor ophef bij fans: ‘Je bent te dun’

Robin Martens
Fans steken hun mening niet onder stoelen of banken.

Robin Martens is goed bezig geweest in de sportschool en eet gezond. Ze besloot een kiekje van haar bikinilichaam te plaatsen op het sociale medium Instagram, maar niet alle fans zijn lovend over de foto. Ze vinden Robin te dun.


Ook Robin reageert op de ophef.

Foto
Zo’n twee dagen geleden plaatste actrice Robin Martens een foto van haarzelf in bikini op Instagram. Bij het kiekje schreef ze dat ze klaar is voor vakantie en zomer. “Geef mij maar zon!”, luidde haar bericht verder. Op de foto is een strak lichaam te zien, maar fans maken zich zorgen om de 25-jarige.

Dun
“Je bent te dun hoor… Pas op”, “Geef jou maar wat vet” en “Wow, mag wel wat voller meid. Je borsten zijn gewoon weg, net theezakjes”, waren enkele reacties die onder de foto werden geplaatst. Een andere gebruiker laat weten te schrikken van het figuur van Robin. “Ik schrik hier wel van. Zo ken ik haar niet”.

Positief
Robin houdt zich niet stil en laat haar volgers op Instagram weten hoe het zit. “Sporten en gezond eten doen dit met je”, laat de actrice weten. Robin krijgt overigens niet alleen maar negatieve berichten. Veel van haar fans laten weten het wel mooi te vinden. “Ze heeft een pracht figuur. Mensen moeten ook altijd zeuren”, laat een weten en weer een ander zegt: “Er is niets mis met haar figuur. Juist prima in verhouding.”

Ik ben wel ready voor vakantie & zomer …. Geef mij maar zonnnn ✨💛🌞💫🌕

Een bericht gedeeld door Robin Martens (@robinmartensofficial) op

Lees ook: Ken je Suzanne Balk uit Goede Tijden, Slechte Tijden nog? Zó ziet ze er nu uit!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram | Beeld: Videostill RTL Late Night