Heftig: deze Temptation Island-verleider moet misschien 4 maanden de gevangenis in

Temptation

Tegen de Temptation-verleider wordt vier maanden cel geëist

Temptation Island-verleider Alex Maas heeft zichzelf volgens de Belgische krant Het Laatste Nieuws behoorlijk in de nesten gewerkt. In maart 2017 schopt hij een man uit het Belgische Moorslede twee gebroken ribben tijdens een zoektocht naar een pitazaak na een avond stappen. Samen met verleiders Ken en Danyla en deelneemster Lize trad hij op in een café in Roeselare.

Omstreeks 2:30 uur liet Alex aan een van de aanwezigen weten dat hij honger had, ze besloten samen met Danyla op zoek te gaan naar een eetgelegenheid in Roeselare.

Gebroken ribben
Alles was rond dat tijdstip reeds gesloten en hier was Maas niet blij mee. Hij wilde zelf achter het stuur kruipen maar de bestuurder wilde zijn sleutels niet afstaan aan de spierbundel. De Moorsledenaar werd vervolgens tegen de grond gewerkt en kreeg een aantal rake schoppen. De man kon wegkruipen naar zijn auto en onkwam zo aan Alex, maar in het ziekenhuis werden twee gebroken ribben vastgesteld.

Al eerder agressief
Op camerabeelden zou te zien zijn dat Maas zich in een café, enkele uren voor het incident, ook al agressief opstelde. HLN schrijft dat de Temptation Island-verleider een geldboete van 400 euro en een celstraf van vier maanden boven het hoofd hangt. De uitspraak van de rechter volgt op 7 februari.

Lees ook: Temptation Island deelneemster Rosanna doet heftige onthulling: “Ik woog nog maar 36 kilo”

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Het Laatste Nieuws | Beeld videostill Temptation Island