Bobbi Eden: ‘Ik zie het zwanger zijn niet meer zo zitten’

Bobbi Eden

‘Soms moet je gewoon happy zijn met wat je hebt, en ik heb een gezond, lief én knap kind.’

Het derde seizoen van Bevallen met Bobbi gaat vanaf vandaag van start bij TLC. Hierin staat Bobbi Eden ouders bij tijdens een van de bijzonderste momenten van hun leven, namelijk de geboorte van hun kindje. Aan Grazia vertelt de presentatrice dat ze het heel bijzonder vindt om hierbij te mogen zijn. 

Dilemma’s

In de nieuwste Grazia krijgt Bobbi Eden een paar pittige dilemma’s voorgelegd. Een van die dilemma’s is: ‘Nog veel bevallingen bijwonen of zelf nog eens bevallen?’ Het lijkt erop dat de presentatrice niet lang over het antwoord na hoeft hoeven denken. “Ik kies die van anderen, want ik vind het heel mooi om daarbij te mogen zijn”, begint ze. “Ik zie het zwanger zijn niet meer zo zitten. Soms moet je gewoon happy zijn met wat je hebt, en ik heb een gezond, lief én knap kind.”

Gezin

Dat Bobbi’s gezin heel belangrijk voor haar is, blijkt al snel uit een ander dilemma. Zo krijgt de presentatrice de vraag wat ze zou kiezen: een weekend Disneyland met haar gezin of een tripje Parijs met haar man. “Met het hele gezin, Brandon (het zoontje van Bobbi en haar man Mark Waker, red) hoort gewoon bij ons. Met z’n tweeën is het ook erg leuk, maar als we die kleine zien genieten, zijn wij het blijst. Dan neem ik ’t maar voor lief dat It’s a Small World de hele dag in mijn hoofd blijft zitten.”

Benieuwd naar de rest van de dilemma’s die Bobbi Eden voor haar kiezen kreeg? Lees het in de nieuwste Grazia. Vanaf morgen in de winkel.

Lees ook: Deze babynamen waren in 2021 het populairst bij Nederlandse ouders

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress