Wat een transformatie! Gordon is 11,5 kilo afgevallen

Gordon

De zanger deelt zijn geheim

Gordon struggled al jaren met zijn gewicht. De zanger heeft al meerdere afvalpogingen ondernomen die steeds succesvol leken, maar helaas kwamen de kilo’s altijd weer terug. Inmiddels is Gordon de strijd tegen de kilo’s echt aan het winnen. Hij is al 11,5 kilo afgevallen en deelt de eerste (zichtbare) resultaten op Instagram. 

Niet verwacht

De zanger is alweer een tijdje bezig met afvallen. In april meldde hij al dat er vijf kilo vanaf was, maar dat is inmiddels al meer dan verdubbeld. Via zijn Instagram Stories geeft Gordon een update. “Je gelooft het niet, maar het is toch echt gebeurd”, begint hij vol trots. “Ik ben gewoon 11,5 kilo afgevallen. In twee maanden tijd. Ja, ik vind het ongelofelijk. En ik had het helemaal niet verwacht”, laat hij weten met een glimlach van oor tot oor.

Gordon

Beeld: Instagram @gordonheuckeroth

Rust, reinheid en regelmaat

De vraag die veel mensen meteen stellen is dan ook: wat is zijn geheim? Gordon laat weten dat hij inderdaad veel dm’s van mensen heeft gekregen die willen weten hoe hij zoveel is afgevallen. “Het is niet iets van de afgelopen twee maanden”, deelt hij. “Ik ben al sinds vorig jaar begonnen met het roer om te gooien qua eten. Het allerbelangrijkste is voeding, dat is echt het allerbelangrijkste. Dat is 70 procent.” Hoe hij dat precies aanpakt? “Geen koolhydraten, althans bijna geen koolhydraten. Rust, reinheid en regelmaat… Dat zijn de keywoorden die de sleutel zijn tot het succes.” Aha!

Nooit te laat

Daarnaast deelt Gordon ook een indrukwekkende voor- en na foto van zijn transformatie. Althans, we kunnen het nog niet helemaal een ‘na’ foto noemen, want de zanger is nog niet klaar met zijn nieuwe levensstijl. “Lieve mensen, ik dacht echt dat het niet meer zou kunnen”, schrijft hij bij de foto’s. “Ik ben er nog lang niet maar ik moet en zal deze strijd weer gaan winnen! Samen met mijn trainer ben ik wederom van ver gekomen. Uitgezakt, moe, obese, maar vooral gedemotiveerd door allerlei factoren”, laat hij weten. “Ik heb mezelf enorm tekortgedaan en heb hier in Dubai dan eindelijk mijn rust en draai gevonden. Het is nooit te laat en dat wil ik graag doorgeven aan iedereen die net als ik het toch echt niet meer zag zitten om het roer om te gooien. Nu de balans houden en vasthouden! Je kan het!” Knap gedaan, Gordon!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth)

Lees ook: Shirma Rouse deelt voor- en nafoto van indrukwekkende transformatie

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Instagram @gordonheuckeroth | Beeld: Brunopress