Wil je zien: dit draagt Chantal Janzen tijdens de tweede halve finale

Chantal-janzen-eurovisie-songfestival

En ook de kleding van de andere presentatoren is bekend

De presentatoren van het Eurovisie Songfestival hebben gisteren hun eerste opwachting gemaakt op het grote podium in Ahoy Rotterdam. Naast de spraakmakende artiesten en het vlekkeloze Frans van Chantal Janzen, is er ook een ander onderwerp dat steeds de ronde doet: de prachtige jurken van de presentatrices. Chantal deelt nu haar nieuwste outfit voor de tweede halve finale op haar Instagram, en ook deze is weer om te smullen. En psst! Onderaan zie je de kleding van de andere presentatoren.

Cleas Iversen

Chantal schitterde tijdens de eerste halve finale in een prachtige jurk van ontwerper Edwin Oudshoorn. Voor haar tweede jurk heeft ze voor een andere ontwerper gekozen, namelijk Claes Iversen. Op de Instagram van Chantal geeft ze ons alvast een voorproefje van wat we morgen op het podium kunnen verwachten. Gehuld in een azuurblauwe jurk, zien we de presentatrice van een hele andere kant. Zo heeft de jurk, vergeleken haar vorige jurk, een sexy split aan de voorkant, schoudervullingen met een lange cape.

‘Wat een avontuur’

Onder de foto schrijft Chantal: “Wat een avontuur is het Eurovisie Songfestival. Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor de lieve berichten die ik heb ontvangen. Hierbij presenteer ik mijn outfit en look voor de tweede halve finale.” Op haar Instagram-story deelt Chantal dat ze meer dan 346 berichtjes heeft ontvangen. Wauw! Zie de prachtige jurk hieronder.

Veel lof en complimenten

Onder het Instagram-bericht kan Chantal rekenen op veel lof en complimenten. Zo reageert influencer Anna Nooshin: “Je ziet er prachtig uit!” Een andere volger vergelijkt Chantal met koningin Maxima, en zegt: “Oehhh op zijn Maxima’s! Mooi zeg.” Dat Chantal wordt vergeleken met koningin Maxima is niet heel raar, Cleas Iversen heeft namelijk veel outfits ontworpen voor koningin Maxima. Wij zijn erg benieuwd hoe Chantal het tijdens de tweede halve finale doet!

De andere presentatrices

Chantal zal niet als enige schitteren op het podium. Er zijn namelijk al foto’s opgedoken hoe Edsilia Rombley, Jan Smit en Nikkie de Jager eruit gaan zien. Zo lijkt het erop dat Edsilia voor de tweede halve finale veel meer kleur uit de kast trekt. Met een sexy neongroen jurkje met halve schouder blaast ze iedereen omver. Jan heeft gekozen voor een zwart pak met een vlinderstrik. En ook Nikkie haalt alles uit de kast en is te zien in een zwarte jurk met zeemeerminnen silhouet en een hoop glitters. Wat een plaatje!

Presentatoren Eurovisie songfestival

Lees ook: Chantal Janzen lacht spanning voor Songfestival eruit in hilarisch filmpje

Bron: Instagram – Chantal Janzen | Beeld: BrunoPress