Lief! Boer zoekt Vrouw-Haico opnieuw gelukkig in de liefde

Boer zoekt Vrouw Haico

De boer uit Denemarken heeft een nieuwe vlam

Toen boer Haico in afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw koos voor Jasmijn, liep dat helaas stuk. Uiteindelijk kwamen Ellen en boer Haico samen, maar ook dit mocht niet slagen. Gelukkig heeft de boer uit Denemarken inmiddels weer een nieuwe vlam!

Boer Zoekt Vrouw

Vanaf de speeddates waren de trouwe fans van het programma geboeid welke vrouw dé match zou zijn voor de eeuwige vrijgezel. De match tussen Haico en Ellen was volgens de kijkers duidelijk te zien, maar toch koos hij voor de stillere Jasmijn. Toen eenmaal zijn keuze was gemaakt en het koppel op citytrip ging naar het Deense Århus, leek de liefde al snel te bekoelen. De gevoelens van Jasmijn bleven uit, tot teleurstelling van Haico. Tijdens de reünie kwam de boer dan ook alleen aan, tot grote teleurstelling van de kijkers. Toch kwam er nog een leuke plottwist, toen halverwege de aflevering tóch Ellen kwam binnenwandelen.

Helaas strandde ook deze relatie afgelopen februari. “In de afgelopen maanden hebben we elkaar beter leren kennen. We zijn nu tot het besluit gekomen dat we helaas niet zo goed bij elkaar passen als we zo graag hadden gehoopt en gedacht”, was destijds te lezen op de website van Boer Zoekt Vrouw.

Nieuwe relatie

Op de website van Boer Zoekt Vrouw zijn nog steeds updates over de boeren te lezen. Zo ook over Haico. Daar deelt hij dan ook het vrolijke nieuws dat er een nieuwe liefde in zijn leven is.

De relatie is nog pril, dus deelt de boer weinig details over zijn nieuwe vriendin. Het enige wat we weten is dat ze Linda heet en uit Nijmegen komt. Hopelijk zal deze prille liefde uitgroeien tot iets blijvends. Het is je gegund, Haico!

Lees ook: Legally Blonde fans opgelet: er komt een spin-off serie aan

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: KRO-NCRV / Linelle Deunk