Glennis Grace stuurt prachtig bericht naar Samantha de Jong

Glennis Grace

Glennis geeft het juiste voorbeeld

Samantha de Jong heeft een zware periode achter de rug. De voormalig realityster deed onlangs een vierde zelfmoordpoging en dat zorgde voor veel lelijke berichten over de blondine op social media. Glennis Grace is deze negatieve berichten zat en besloot Samantha daarom een hart onder de riem te steken.

Glennis Grace draagt Samantha een warm hart toe.

Steun

Glennis Grace is iemand die niet op haar mondje is gevallen en voor zichzelf durft op te komen. Maar bovenal is ze iemand die het hart op de goede plek heeft, dit blijkt onder andere uit het bericht dat ze onlangs naar Samantha de Jong stuurde via Instagram. De 40-jarige zangeres is de negatieve berichten rondom de Haagse blondine waarschijnlijk niet ontgaan en besloot Samantha daarom een bemoedigend bericht te sturen. Samantha was geraakt door de woorden van Glennis en deelde het bericht op Instagram.

Bericht

“Ik wilde je al langer een berichtje sturen en je een hart onder de riem steken”, begint Glennis haar bericht aan Samantha. “Ik hoop zo dat je uiteindelijk dat bij jezelf gaat vinden en je weet dat je de moeite waard bent om er te zijn”, gaat de zangeres verder. Ook kaart ze aan dat er helaas altijd negatieve reacties zullen zijn en dat ze hoopt dat Samantha zich kan focussen op de mooie dingen in haar leven. “Er zijn heel veel mensen die willen dat het goed met je gaat en er zullen altijd mensen zijn die je willen zien falen in het leven. Het bekend zijn vergt al genoeg van ons, dat is iets waar we mee moeten dealen. Maar vergeet nooit wie je bent, wie de mensen zijn die echt oprecht van jou houden, en de liefde van je prachtige kids”, gaat ze verder.

Topper

Tevens benadrukt Glennis dat Samantha een sterke vrouw is. “Weet dat je alles aankan ook al voelt het soms zwaar”, drukt ze de Haagse blondine op het hart. “Ik vind je een topper en ik geloof in jou. Heel veel liefs Glennis Grace.” Samantha deelde het bericht van Glennis op Instagram en schreef erbij: “Hoe lief is dit!”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Echt hoe lief is dit ❤ ! @glennisgrace

Een bericht gedeeld door Samantha de jong 🌟Barbie🌟 (@samantha_de_jong29) op

Laten we een voorbeeld nemen aan Glennis’ bemoedigende woorden.

Lees ook: Victoria Koblenko deelt speciale foto die ze niet eerder durfde te plaatsen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Samantha de Jong | Beeld: Videostill YouTube