Jan Dulles laat prachtig aandenken aan overleden dochter zien 

Jan Dulles

‘Een tastbare herinnering’ 

Jan Dulles heeft voor altijd een prachtig aandenken aan zijn overleden dochtertje. De zanger en zijn vriendin Caroline Mol verloren afgelopen december plotseling hun drie maanden oude dochtertje Donna. Op Instagram laat Jan zien wat hij heeft binnengekregen. 

Tastbare herinnering 

“Kijk nou toch eens wat een mooi cadeau we hebben gekregen”, schrijft de 3J’s-zanger op Instagram. Hij deelt daarbij een foto met een gipsafdruk van Donna’s voetje en handje. “Het voelde natuurlijk heel vreemd, om een gipsen afdruk te laten maken van het handje en voetje van ons meisje, daags nadat ze was overleden, maar nu we twee maanden later het resultaat in handen hebben zijn we toch blij dat we dit kunstwerkje aan de muur kunnen hangen. Een tastbare herinnering.” 

Mooie reacties

Onder de foto laten volgers massaal hartjes achter, maar ook andere mooie reacties. “Wat een mooie herinnering aan haar”, schrijft iemand. “Wat bijzonder mooi, een dierbare herinnering”, zegt iemand anders. “Prachtig”, “Wauw” en “Wat mooi”, luiden enkele andere reacties. En daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten. 

Lees ook: Drie maanden oud dochtertje van Jan Dulles plots overleden

Bron: Instagram Jan Dulles | Beeld: Brunopress, Patrick van Emst