Jan Dulles deelt verdrietig nieuws op Instagram

Jan Dulles

Een flinke tegenslag voor de familie Dulles

Het is een bijzondere tijd voor Jan Dulles en zijn familie. Eind november werden hij en zijn vriendin Caroline trotse ouders van dochter Lina. Helaas duurt de feestvreugde niet lang, zo laat de 3JS-zanger op Instagram weten. 

Arm gebroken

Niet alleen Jan, maar ook Caroline en zoontje James zijn stapelverliefd op de kleine Lina. Ook Jans moeder is dolgelukkig met haar nieuwe kleinkind. Des te vervelender dat ze Lina de komende tijd niet op kan tillen. Op Instagram laat Jan namelijk weten dat zijn moeder haar arm gebroken heeft.

Veel moeten meemaken

“M’n moeder heeft dit jaar ook te veel moeten meemaken. Niet te doen”, schrijft Jan bij een mooie foto van zijn moeder en Lina. “Vorige week brak ze ook nog haar arm op meerdere plekken. De komende zes weken worden dus ‘behelpen’… op z’n zachtst gezegd.” Gelukkig is er een schrale troost: “Deze blik van Lina verzacht de pijn in ieder geval.”

Goed medicijn

Onder de prachtige foto van oma en kleinkind regent het beterschapswensen. “Wat lief en sneu, maar een sterke vrouw, zoveel meegemaakt”, schrijft iemand. “Mams… beterschap en een dikke (voorzichtige) knuffel. Ik geloof, aan de foto te zien, dat dit kleine wondertje een goed medicijn is”, aldus een ander. En daar kunnen wij ons alleen maar bij aansluiten!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jan Dulles (@dullesofficial)

Lees ook: Jan Dulles deelt lieve foto van zoon en pasgeboren dochtertje

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress