Jeroen Pauw onthult waarom hij nooit kinderen zal krijgen: ‘Als je het een niet kan, moet je het ander niet willen’

Jeroen Pauw

Pauw: “Ik kom uit een gezin waar heel veel ruzie was”

Jeroen Pauw is nu al enkele maanden gelukkig met zijn Zoë, maar kinderen zitten er hoogstwaarschijnlijk nooit in. In het programma vijf jaar later onthult de rokkenjager, die naar eigen zeggen met 200 vrouwen het bed deelde, voor het eerst waarom hij nooit kinderen wil krijgen. 

Beau van Erven Dorens interviewde Pauw en vroeg naar zijn relaties.

Relaties
Pauw begon heel openhartig te vertellen over de relatie met zijn ouders en de gevolgen daarvan. “Ik kom uit een gezin waar veel ruzie was en ik wil ze zeker nergens de schuld van geven, maar ik ben wel uit dat gezin ontsnapt met het idee ‘dit wil ik niet'”, vertelt Pauw. Dit resulteerde erin dat hij geen langdurige relatie aan kan gaan en hij geen kinderen wil krijgen. Hij zag hoe zijn ouders niet met hem en zijn zusjes om kon gaan en dat wil hij absoluut niet.

Conclusie
Beau haakt daarbij in met een snoeiharde conclusie: “Dus eigenlijk het feit dat jij geen lange relatie kunt onderhouden, is de reden dat jij geen kinderen hebt”. Jeroen Pauw kan dit enkel beamen met de woorden: Ja, als je het een niet kan, moet je het ander niet willen.

Lees ook: Waylon deelt emotioneel bericht over nieuwe vriendin Bibi

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: De Telegraaf | Beeld: videostil vijf jaar later