Dit is hoeveel de juwelencollectie van Meghan Markle waard is

meghan markle juwelencollectie

Enkele juweliers hebben uitgerekend hoeveel de juwelen zouden kosten

Naast haar prachtige looks en outfits, maakt Meghan altijd alles een stukje mooier door de juiste sieraden te dragen. Als royal krijgt Meghan er een hoop nieuwe rechten en plichten bij, maar er zijn ook flink wat voordelen. Wat dacht je van een uitgebreide juwelencollectie waar menig vrouw enorm jaloers op is? Genoeg redenen om daar eens wat meer aandacht aan te besteden, aangezien deze prachtige collectie volgens juweliers flink wat waard is. 

De juwelencollectie van Meghan telt zo’n 91 stukken!

De kosten

De Britse krant The Daily Mail heeft een paar juweliers uit laten rekenen wat de sieraden van Meghan Markle zouden kosten. Na het uitvoeren van deze berekening kwamen zij op een flink bedrag uit. De juwelen van de Hertogin van Sussex zouden in totaal zo’n 600.000 pond kosten. Dit is omgerekend ruim 670.000 euro!

De berekening

De juweliers hebben de berekening gemaakt op basis van de juwelen die Meghan in het voorbije jaar droeg. Dit zijn alle sieraden uit het afgelopen half jaar. In totaal telt de collectie zo’n 91 stukken: 23 armbanden, 7 kettingen, 35 paar oorbellen en 26 ringen. Dit is een stuk uitgebreider dan de collectie van haar schoonzus Kate. Zij is in het bezit van ‘slechts’ 61 stukken.

Bijzondere stukken

De juwelencollectie van Meghan bestaat absoluut niet uit alleen maar dure stukken. Meghan draagt veel eigen juwelen, waaronder de ‘eternity-ring’, het Afrikaanse armbandje dat ze van haar man Harry kreeg en een kettinkje met het woord ‘Mummy’ erop. Daarnaast draagt de Hertogin van Sussex ook veel erfstukken, zoals de oorbellen die ze cadeau kreeg van de Queen en een ring van prinses Diana die ze op haar trouwdag droeg. Een prachtige collectie!

Lees ook: 6 veranderingen in en om je vagina naarmate je ouder wordt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill YouTube