Het dragen van dít veelbesproken kledingstuk leverde Kate Middleton felle kritiek op…

 Kate

Kensington Palace ontkent alles

Afgelopen week was Kate Middleton met hubby Prins William op een romantisch tripje naar Noorwegen en Zweden. Alles verliep soepeltjes, totdat Kate Middleton besloot om deze muts op te zetten. Al gauw werd bekend wat ze precies droeg en waar de muts van gemaakt was. 

En dat leverde haar felle kritiek op.

Vossenbont
Kate Middleton, die er altijd erg stijlvol uit weet te zien met haar onberispelijke kledingkeuze, kwam onder vuur te staan toen ze een muts op haar hoofd zette. Want, zoals altijd het geval is bij celebrities, werd de oorsprong van de muts door oplettende kijkers al snel achterhaald. Wat bleek? De muts was gemaakt van vossenbont. Dit leverde haar veel kritiek op, want het dragen van bont is vandaag de dag echt not done. 

Nepbont
Kensington Palace probeerde het schandaal in de doofpot te stoppen door te verkondigen dat de muts niet gemaakt was van echt vossenbont, maar dat Kate een variant met nepbont op haar hoofd droeg. Volgens Twitteraars is hier echter niets van waar; zij beweren dat Kensington Palace liegt en zetten er ook nog een screenshot van de website die de muts verkoopt bij… Weer iemand anders beweert dat de website de muts ook met nepbont verkoopt.

 

Lees ook: Kate Middleton heeft iets bijzonders met haar haar gedaan om een hartverwarmende reden

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Elle | Beeld: Wikimedia Commons