‘Dat vinden wij niet raar, dat vinden we alleen maar heel erg bijzonder’: De Luizenmoeder verbreekt opnieuw kijkcijferrecord

De Luizenmoeder

Wat vond jij van de aflevering van gisteravond?

‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent…’ vrijwel iedereen kan het lied van juf Ank al meezingen. Nederland is in de ban van De Luizenmoeder, dat blijkt wel uit de kijkcijfers van gisteravond. De serie weet record na record te breken en gisteravond keken maar liefst 3,5 miljoen mensen naar de vierde aflevering van De Luizenmoeder.

Kijkcijferrecords
Heel Nederland heeft de ijzige juf Ank in het hart gesloten. Zo blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Naar de vierde aflevering van de uiterst populaire serie keken maar liefst 3,5 miljoen mensen! De derde aflevering werd door 3,9 miljoen mensen bekeken, maar dat is inclusief mensen die de aflevering terugkeken. Hoeveel mensen de vierde aflevering ‘uitgesteld’ keken, wordt over een week pas bekend gemaakt. 

De serie
Fans van De Luizenmoeder -en met name van juf Ank- zaten gisteravond weer gekluisterd aan de buis. De vierde aflevering stond in het teken van de tien-minutengesprekken en juf Ank wist dat helemaal op z’n Juf Anks te doen, maar wist de kijker ook te ontroeren. Lees hieronder een paar leuke tweets over de aflevering. 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD |Beeld: videostill AVROTROS