Stevige kritiek op babyshower Meghan Markle

babyshower meghan markle

”Babyshowers zijn typisch Amerikaans, daar doen we niet aan in het Verenigd Koninkrijk”

De voormalig perswoordvoerder van Koningin Elizabeth heeft afkeurend gereageerd op de babyshower van Meghan Markle. In een interview met US Weekly neemt hij geen blad voor de mond en laat hij zich kritisch uit over de feestelijke aangelegenheid. ”Babyshowers zijn iets typisch Amerikaans, daar doen we niet aan in het Verenigd Koninkrijk”, zo laat ex-woordvoerder Dicky Arbiter weten.

Wat vind jij van de kritiek?

Babyshower

In februari vloog de Duchess of Sussex naar New York om haar babyshower te vieren. Haar beste vriendin Serena Williams organiseerde het feestje en de tennisster had flink uitgepakt. Ze betaalde alles, inclusief de locatie, die 75.000 dollar (ongeveer 66.00 euro) per dag kostte. Een andere vriendin liet Meghan invliegen met een privéjet, waarvoor ze 100.000 dollar (88.000 euro) neerlegde. Onder de aanwezigen waren verschillende celebrities, waaronder Amal Clooney, Gayle King en Abigail Spencer.

Overdreven

De Britten stonden met open mond te kijken hoe Meghan haar dure cadeaus in ontvangst nam, maar hielden hun lippen stijf op elkaar. Arbiter daarentegen besloot zijn mond open te trekken en zijn ongezouten mening te geven over het feestje. ”We doen niet aan babyshowers in het Verenigd Koninkrijk. Het was een beetje overdreven qua kosten en de manier hoe ze daar aankwam”, zegt hij.

Tweede babyshower

De geruchten gaan dat Meghan haar babyshower nog een keer wil overdoen, maar dan in Engeland. ”Dat is iets waar zij zelf een antwoord op moet geven. Meghan is Amerikaans en ze doet dingen op de Amerikaanse manier. Maar dan mag ze wel opschieten, want ze schijnt al in april uitgerekend te zijn”, aldus Arbiter.

Lees ook: Halfbroer Meghan Markle zoekt weer contact

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Viva | Beeld: Videostill