Mattie Valk vertelt voor het eerst openhartig over tweeling-drama: ‘Ik wist niet hoe ik het te boven moest komen’

Mattie Valk

Het was een heftige periode voor de dj

Ruim anderhalf jaar geleden leefde heel Nederland mee met Mattie Valk. De Qmusic-dj bleek niet de vader te zijn van de pasgeboren tweeling die hij met zijn vriendin kreeg. Mattie wilde lange tijd niets kwijt over de heftige gebeurtenis, maar doet toch een boekje open in een interview met &C.

Samen met zijn moeder blikt de radio-dj terug op de heftige periode.

Tweeling

Mattie voelde pure euforie toen bleek dat zijn vriendin Kirsten in verwachting was van niet één, maar twee kinderen. Hij belandde echter in een diep dal toen bleek dat hij niet de biologische vader was van de kinderen (Bo en Vesper). Het effect op het schokkende nieuws was groot voor de radio-dj. Na anderhalf jaar tijd durft hij pas te zeggen dat hij alles ‘geparkeerd en verwerkt’ heeft.

Vluchten naar Antwerpen

“Ik voelde me alleen maar vallen en vallen en vallen. Ik wist niet hoe ik het te boven moest komen”, deelt hij met het juni-nummer van &C magazine. Mattie was ten einde raad en het enige waar hij op dat moment aan kon denken was weggaan. “Ik dacht: ‘Ik ga gewoon weg.’ Ik ben naar Antwerpen gereden en heb daar drie dagen in mijn eentje in een hotel gezeten. Dat stresslevel dat volledig in het rood zat… Ik kreeg het maar niet naar beneden.”

Zware tijd

Mattie was niet de enige die veel moest verwerken in deze periode. Ook zijn moeder Elly had het er heel zwaar mee toen bleek dat de kinderen niet haar biologische kleinkinderen waren. “Ik heb enorm veel gehuild”, deelt ze met het tijdschrift.

Mattie en zijn vriendin beëindigden hun relatie in mei 2016.

Lees ook: Miss Montreal deelt verdrietig nieuws tijdens haar optreden op Bevrijdingsfestival Overijssel

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: &C | Beeld: videostill RTL Late Night