Linda de Mol pakt werkzaamheden bij eigen tijdschrift voorlopig niet op

Linda de Mol

De presentatrice krijgt ‘alle ruimte die ze nodig heeft’

Het lijkt erop dat Linda de Mol voorlopig nog even haar rust pakt. De presentatrice heeft haar werkzaamheden bij haar eigen tijdschrift LINDA. in elk geval nog niet hervat. Hoofdredacteur Karin Swerink vertelt hoe het nu met Linda gaat.

Nog niet terug

Linda is nog niet terug op de redactie van haar eigen tijdschrift LINDA. De presentatrice siert normaliter altijd zelf de cover van het blad, maar daar kwam vorige editie voor het eerst verandering in. Ook deze editie prijkt Linda nog niet zelf op de voorkant, en ook het redactionele hoofdartikel is door iemand anders geschreven. Hoofdredacteur Karin Swerink neemt die taak voorlopig van De Mol over.

Voorlopig is Linda dus nog niet terug op de werkvloer. “Tot Linda haar werkzaamheden weer oppakt, zal ik het editorial voor mijn rekening nemen”, schrijft Karin in het blad. Daarnaast laat een woordvoerder van LINDA. aan RTL Boulevard weten dat de presentatrice ‘alle ruimte die ze nodig heeft’ krijgt. Hoe lang dat precies is, weet ze nog niet.

Onthullingen

Het kan je bijna niet zijn ontgaan, maar voor iedereen die het gemist heeft, zetten we de gebeurtenissen van de afgelopen periode nog even op een rij. In januari legde Linda de Mol haar werkzaamheden voor onbepaalde tijd neer na onthullingen over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Onder meer haar partner, Jeroen Rietbergen, zou hier schuldig aan zijn. De bandleider erkende al snel dat hij ‘relaties van seksuele aard’ had met vrouwen binnen de talentenjacht en stapte op. Na deze onthullingen besloot Linda haar relatie met Jeroen te beëindigen.

Televisiewerk

Ook het televisiewerk van Linda staat voorlopig op een laag pitje. Het populaire programma Miljoenenjacht, dat de actrice presenteert, zou eigenlijk eind maart op televisie verschijnen. Dat is nu uitgesteld naar komend najaar.

Lees ook: Linda de Mol verbreekt relatie met Jeroen Rietbergen na onthullingen

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress