Beschuit met muisjes voor Married at First Sight-stel Bram en Patty

Patty en Bram Married at First Sight

“Wat een rijkdom”

Bram en Patty kunnen hun geluk niet op. Het stel leerde elkaar ruim drie jaar geleden voor het altaar kennen. De twee deden mee aan het allereerste seizoen van Married at First Sight. Bram en Patty hebben al een geslaagd huwelijk, maar bezegelden hun liefde met een kindje. Het stel maakte gisteren bekend dat ze de trotse ouders zijn geworden van een meisje.

Bram deelde het blije nieuws op Twitter.

Rijkdom

Bram en Patty deden mee aan het allereerste seizoen van Married at First Sight. In het programma worden twee mensen door deskundigen gekoppeld. Bram en Patty leerden elkaar pas op hun bruiloft kennen, met succes! De twee gaven elkaar op 21 november 2015 het jawoord en zijn nog steeds gelukkig getrouwd. Het stel maakte in april  – vlak voordat het vierde seizoen van Married at First Sight van start ging – bekend hun eerste kindje te verwachten. Op Twitter deelde de trotste vader gisteren dat ze de ouders zijn geworden van een meisje. Hun dochter heet Puck en werd op 13 augustus om vijf uur ’s ochtends geboren. “Wat een rijkdom”, omschrijft Bram de komst van zijn dochter.

 

Felicitaties

Via Twitter wordt de nieuwbakken vader enthousiast gefeliciteerd. Ook Peter van de Vorst laat van zich horen. Hij mocht de presentatie van de eerste seizoenen van Married at First Sight voor zijn rekening nemen. Zo was hij onder andere getuige van het MAFS-avontuur van Patty en Bram. “Hoera! Van harte gefeliciteerd Bram en Patty. Na meer dan een geslaagd huwelijk nu een prachtig kindje. Wat bijzonder dat we dat met ons programma mede aan de wieg hiervan hebben mogen staan.” Bram reageert ook op het berichtje van Peter: “Wie had dit ruim 3.5 jaar geleden gedacht, zeg? Prachtig dat het programma ons opstapje is geweest voor dit geluk. Twee trotse ouders hier.”

 

Lees ook: Zo zien de kinderen van Jennifer Lopez eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD, Twitter Bram de Jong | Beeld: Videostill Married at First Sight