Maxime Meiland deelt droevig nieuws via Instagram

maxime meiland

‘We zijn nogal van slag…’

Het lijkt haar soms allemaal voor de wind te gaan: met een liefdevolle verloofde, een huwelijk in the works, twee prachtige dochters en een set geweldige ouders heeft Maxime Meiland het goed voor elkaar. Maar nu deelt ze hartverscheurend nieuws via haar Instagram.

Fijne familie

Na de verhuizing uit het oosten van het land, hadden Maxime Meiland en Leroy Molkenboer het helemaal voor elkaar: samen in Noordwijk, met de opa en oma voor kleine Claire en Vivé om de hoek. Huisje, boompje, en twee beestjes: katten Jut en Jul. Eerder dit jaar werd er nóg een keer verhuisd naar een groter huis, en straalde Maxime weer van onze tv’s af in Chateau Bijstand. Helaas heeft haar topjaar tot nu toe een zwart randje gekregen.

‘Van slag’

Via Instagram laat de Meiland-dochter namelijk weten dat één van hun twee katten is komen te overlijden. “Onze liefste Jut is vanochtend overleden door een aanrijding”, deelt ze. “Zijn broertje Jul is nogal van slag en wij ook…Rust zacht lieverd”, valt er te lezen bij een lieve foto van de broertjes in gelukkiger tijden.

maxime meiland

Beeld: Instagram @maximemeiland

Droevig

Verder laat de blondine niets los over het trieste voorval. Hopelijk komt de hele familie er snel weer bovenop – zowel Maxime, Leroy, Claire en Vivé, als natuurlijk de kleine Jul.

Lees ook: Maxime Meiland doet boekje open over haar aanstaande trouwjurk

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Weekend | Beeld: BrunoPress