Déze man is uitgeroepen tot de meest sexy man

sexy man

En de titel van ‘The Sexiest Man Alive’ gaat naar…

De felbegeerde titel ‘The Sexiest Man Alive’, dat altijd door People wordt toebedeeld aan een appetijtelijke man, gaat dit jaar naar niemand minder dan Blake Shelton. Tenminste, dat is als we de website Gossip Cop moeten geloven.

People magazine
Sinds 1985 roept People magazine de meest sexy man uit. Morgen zal weer uit de doeken gedaan worden wie er dit jaar met de titel van door gaat. Deze heer siert dan de cover van het tijdschrift dat op woensdag uitkomt. De website Gossip Cop heeft er op haar beurt weer een traditie van gemaakt om elk jaar uit te vogelen wie er met de titel aan de haal gaat.

Raden
In de jaren hiervoor wist de website het vaak goed te raden. Zo wist Gossip Cop voorgaande jaren dat Dwayne Johnsson, Channing Tatum en Adam Levine de titel binnensleepten. Dit jaar raadt de site dat het om Blake Shelton gaat. In Nederland kennen we hem niet zo goed, maar in Amerika heeft Blake een aanzienlijk cv opgebouwd. De zanger sleept de ene naar de andere award binnen voor zijn zangprestaties, is een van de vier coaches in bij The Voice in Amerika en hij date zangeres Gwen Stefani. Wij zijn benieuwd of Gossip Cop de voorspelling goed heeft.

Voor wie Blake Shelton niet kent, hebben we een aantal mooie foto’s geselecteerd van de countryzanger.

Lees ook: Wat een schoonheid! Zo ziet de dochter van Grace Kelly eruit

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: Pixabay