Wat een gelijkenis! Zo ziet de moeder van Carice en Jelka van Houten eruit

Carice
De appel valt niet ver van de boom

Dat zowel Carice als Jelka aan de weg hebben getimmerd als actrice mag duidelijk zijn. De acteerwereld ligt aan de voeten van de zussen. Zo slepen ze allebei keer op keer de mooiste klussen in de wacht; Jelka schittert binnenkort in de Nederlandse speelfilm Huisvrouwen bestaan niet en Carice kennen we onder andere van haar rol in de hitserie Game of Thrones.

De vrouwen zijn allemaal beeldschoon.

Moeder
Niet alleen hebben de vrouwen een glansrijke acteercarrière, maar ze beschikken ook nog eens allebei over een gouden keeltje. Ook zien ze er allebei beeldschoon uit. De Van Houten-zusjes hebben hun prachtige looks onder andere te danken aan hun moeder. Margje Stasse is net als haar dochters een beeldschone vrouw.

Creatief
Net als haar dochters is Margje een creatieveling. Na het werpen van een snelle blik op haar Facebookpagina is te zien dat Margje graag schildert en dat de zussen hun schoonheid aan hun moeder danken. Ook Carice vindt haar moeder ‘hot’ en zet haar moeder daarom in het zonnetje op Instagram. ‘My mom’s hot at 67’, schrijft ze onder de foto.

My mom’s hot at 67 🔥

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

Lees ook: Lijk jij ook zoveel op je moeder? Volgens de wetenschap is dít de reden 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Instagram | Beeld: videostill